Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yasemin Minguzzi, TBMM'de partileri ziyaret etti

İstanbul'da bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi'nin (15) annesi Yasemin Minguzzi, TBMM'de siyasi partileri ziyaret etti.

ABONE OL
Aliekber METE-Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)

İstanbul Kadıköy'de alışveriş yapmak için gittiği bitpazarında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren ve olaya ilişkin dava süreci devam eden Mattia Ahmet Minguzzi'nin annesi Yasemin Minguzzi, Ankara'ya geldi. Yasemin Minguzzi, avukatı Ersan Barkın ile birlikte TBMM'de AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeni Yol grubunu ziyaret etti.

'SESİMİZİ DUYURMAYA GELDİK'

Yasemin Minguzzi, ziyaretlerinin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Minguzzi, "Biz İstanbul'dan Ankara'ya sesimizi duyurmaya geldik. Sadece Ahmet'in değil tüm mağdur ailelerin sesi olduk. Çok büyük bir mücadeleyi 9 aydır hiç durmadan verdik. Umarım sesimizi duyarlar. 21 Ekim'de de zaten son duruşma var. Herkesi davet ediyorum, ne kadar çok kalabalık olursak sesimizi daha çok duyururuz. İnşallah iyi bir kararla sonuç alacağız, beklentimiz o yönde. Özellikle sokak çetelerinin ortadan kaldırılması çok önemli, çocuklarımızın parkta, basketbol sahasında oyun oynayabilmeleri çok önemli, artık çocuklar dışarı çıkarken aileler endişeleniyor. Bütün Türkiye Ahmet'in olayına çok üzüldü. Milyonlarca mesaj ve dua geldi. Gerçekten bizim yanımızda oldular, sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Özgür Özel: Cumhuriyet, kimsesizlerin kimsesidir
  2. Emine Erdoğan'dan TDT liderleriyle akşam yemeği paylaşımı
  3. Mansur Yavaş: Benim için asıl olan makam değil milletin güvenidir
  4. Türkiye ile Özbekistan arasında gümrüklerde veri paylaşımına ilişkin ek protokol imzalandı
  5. Emine Erdoğan'dan TDT Zirvesi paylaşımı
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi ‘Türk asrı’ yapmak için mücadele edeceğimize yürekten inanıyorum
  8. Cevdet Yılmaz, TDT Zirvesi liderlerini karşıladı
  9. DMM: Türkiye'nin İsrail'deki seçimlere müdahale ettiği iddiaları asılsızdır
  10. Türkiye ile Özbekistan arasında 5 anlaşma imzalandı

© Copyright 2026

DHA