Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yeniden Refah Partisi İBB Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Kasımpaşa Spor Kulübü’nü ziyaret etti

YENİDEN Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Kasımpaşa Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Altınöz, “Böylesine bir tesisi futbol dünyasına ve spor dünyasına kazandırdıkları için teşekkür ederiz. Kasımpaşa SK Türkiye'nin en eski futbol kulüplerinden bir tanesi. 1921 yılında kurulmuş 103 yıllık bir kulüp. Bu kulüplerin yaşaması çok mühim” diye konuştu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Kasımpaşa Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Altınöz, Kasımpaşa Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Saraç ile görüştü. Ardından yönetim kurulu üyeleriyle kulübü gezen Altınöz’e, Fatih Saraç tarafından Kasımpaşa SK forması hediye etti.

“KULÜPLERİN YAŞAMASI ÇOK MÜHİM”

Altınöz, “Kasımpaşa Spor tesislerindeyiz. Gerçekten de muazzam bir tesis. Öylesine güzel bir tesisi spor dünyamıza, futbol dünyasına kazandıran başta Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner’e, kulüp başkanımız Fatih Saraç’a ve Orhan Yüksel’e bizi çok güzel bir şekilde ağırladıkları için teşekkür ederiz.

Böylesine bir tesisi futbol dünyasına ve spor dünyasına da kazandırdıkları için teşekkür ederiz. Kasımpaşa SK Türkiye'nin en eski futbol kulüplerinden bir tanesi. 1921 yılında kurulmuş 103 yıllık bir kulüp. Bu kulüplerin yaşaması çok mühim. Kendileriyle yapmış olduğumuz görüşmede de kurumsallaşma çalışmalarından bahsettiler. İnşallah diğer kulüplerimiz de böylesine güzel tesislere kavuşur. Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bizim belediye başkanlığımızda bu tesislerin yaşaması ve yaşatılması için de desteklerimiz olacak. Kasımpaşa Spor Kulübüne bizim üzerimize düşen destek neyse yapacağız. Nazik ev sahipliğinden dolayı Fatih Saraç olmak üzere tüm burada bizleri ağırlayan kadroya da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç ise “Sayın Başkan'ın bu ziyareti hepimiz için çok güzel bir anıdır. Doğrusu yıllardan beri hizmetlerine tanıklık ettiğimiz bir düşüncenin ülkemizde güzel işler yapacağına inanıyoruz. Hayırlısı, neticesi ne olacaksa olur. Ama şunu biliyoruz ki Kasımpaşa'mıza gelmeniz bizi çok mutlu etmiştir. Çok sağ olun. Başarılar dileriz” dedi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Kacır: “80 iş yerlik sanayi sitesini islahiye’de tamamladık, depremden etkilenen illerimiz ve vatandaşlarımız her daim önceliğimiz oldu”
  2. MİT Başkanı Kalın, Hamas heyeti ile görüştü
  3. MHP'de 'Köke Yolculuk Paneli'
  4. Özgür Özel: Bu haksızlığı bütün dünyaya anlatacağım
  5. 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi, Genel Kurul'da
  6. DEM Parti heyetinden AK Parti'ye ziyaret
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028 yılı için hedef savunma ve havacılık ihracatında ilk 10'a girmektir
  8. Bakan Kacır: Su, sanayimizin sürekliliği için stratejik bir girdi
  9. Bakan Kurum: Yüzyılın Konut Projesi'nde geçerli başvuru sayısı 5 milyon 242 bin 766'dır
  10. Bakan Yumaklı: Bugünden itibaren 81 ilde denetimlerimiz 31 Aralık'a kadar devam edecek

© Copyright 2025

DHA