Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yılmaz’dan CHP’li Yücel’e tepki: Hakikat çirkin sözlerle örtülemez

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize yönelik kullandığı çirkin ve hadsiz üslup kabul edilemez. Hakikat çirkin sözlerle örtülemez" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada CHP Sözcüsü Yücel'in sözlerine tepki gösterdi. Yılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize yönelik kullandığı çirkin ve hadsiz üslup kabul edilemez. Hakikat çirkin sözlerle örtülemez. Halkın teveccühünü kaybetmenin ve parti içi kavgaların telaşı ile sarfedilen seviyesiz sözler, CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımız dahil olmak üzere milletimizin vicdanında mahkum edilecektir. Kullanılan vahim üslup özünde tüm milletimize ve Cumhurbaşkanımız liderliğinde izlenen güçlü milli politikalara yönelik bir çekememezlik ve saldırganlıktır. Suriye örneğinde görüldüğü üzere, çeşitli milli meselelerde tarihin doğru tarafında duramamış olmanın kifayetsizliğinin dışa vurumudur. Defalarca demokratik seçimlerde halkımızın desteğine mazhar olan Sayın Cumhurbaşkanımız, sayısız eser ve hizmetle ülkemizi uluslararası yarışta ön sıralara taşıdığı gibi, haktan ve mazlumlardan yana duruşuyla daha adil bir dünya arayışının bayraktarı olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız aziz milletimizden aldığı güçle, mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası olmaya devam edecektir."

Diğer Haberler

  1. Bakan Kurum: İklim değişikliğiyle mücadele, artık insan hayatını koruma meselesidir
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti
  3. Burhanettin Duran: Savaşlar teknolojiyi, teknoloji savaşları güçlendiriyor
  4. Bakan Kacır: Askeri insansız hava aracı üretiminde dünyada lideriz
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile telefonda görüştü
  6. Bakan Yumaklı: Hedefimiz üretimde kendimize yeterli hale gelmek
  7. MHP'li Yurdakul'dan 'Engelliler Haftası' açıklaması
  8. Bakan Gürlek: Türk yargısı kimseden talimat almaz
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB ile ilişkilerimizi kazan-kazan anlayışıyla ilerletme iradesindeyiz
  10. Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete’de

© Copyright 2026

DHA