Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Diyarbakır’da 40’ıncı Fırat-Dicle Havzası KBB ve BBC Sempozyumu düzenlendi

Duymer İşitme Cihazları sponsorluğunda 40’ıncı Fırat-Dicle Havzası Kulak Burun Boğaz (KBB) ve Baş Boyun Cerrahisi (BBC) Sempozyumu düzenlendi. Diyarbakır’da gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Duymer İşitme Cihazları CEO'su Salih Baz, "Hekimlerimiz, akademisyenlerimiz ve sağlık profesyonellerimizle bir araya gelerek işitme sağlığına dair en yeni gelişmeleri paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

ABONE OL
İZMİR, (DHA)-

40’ıncı Fırat-Dicle Havzası KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Sempozyumu, alanında uzman hekimler, akademisyenler ve sağlık profesyonellerini Diyarbakır'da bir araya getirdi. Duymer İşitme Cihazları'nın ana sponsorluğunda düzenlenen etkinlik, KBB, baş boyun cerrahisi ve odyoloji alanındaki en güncel bilimsel gelişmelerin paylaşılmasına ve uzmanlar arasında deneyim aktarımına imkan tanıdı. İşitme sağlığı, odyoloji, kulak burun boğaz hastalıkları, baş boyun cerrahisi ve ilgili teknolojik yenilikler gibi birçok kritik konunun masaya yatırıldığı sempozyumda, alanında önde gelen konuşmacılar, son dönemdeki tedavi yöntemleri, cerrahi teknikler ve hasta deneyimlerine dair kapsamlı sunumlar gerçekleştirdi. Duymer İşitme Cihazları'nın katkılarıyla, işitme cihazları ve ilgili teknolojilerdeki son yeniliklerinde detaylı bir şekilde ele alındığı etkinlikte, katılımcılar şirketin sempozyuma verdiği desteğin işitme sağlığı alanındaki yenilikçi yaklaşımların ve teknolojilerin tanıtılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Şirket yetkilileri, işitme kaybı yaşayan bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çözümler sunarken, aynı zamanda bu alandaki farkındalığı artırmayı hedeflediğini ifade etti.

AKDAĞ: ÖNEMLİ BİR ROL OYNUYOR

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akdağ, "Bu yıl 40'ıncı kez düzenlediğimiz sempozyum, bölgemizdeki KBB ve baş boyun cerrahisi alanındaki gelişmeleri takip etmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için büyük bir fırsat. Birçok KBB toplantısına olduğu gibi bu toplantıda da ana sponsor olarak bulunan Duymer İşitme Cihazları'nın desteği, bu etkinliğin başarıya ulaşmasında önemli bir rol oynuyor" dedi.

TÜRKYILMAZ: YENİLİKLERİN TANITILMASINA ÖNEMLİ BİR KATKI SAĞLIYOR

Ayrıca, sempozyumda söz alan OKSUD Başkanı Prof. Dr. Didem Türkyılmaz ise "Bu tür bilimsel etkinlikler, sağlık alanındaki gelişmelerin paylaşılması ve uzmanlar arasında iş birliğinin artırılması açısından büyük önem taşıyor. Duymer İşitme Cihazları'nın bu etkinliğe verdiği destek, işitme sağlığı alanındaki yeniliklerin tanıtılmasına önemli bir katkı sağlıyor" ifadelerini kullandı.

BAZ: İLERİ TEKNOLOJİLERİ SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ

Duymer İşitme Cihazları CEO'su Salih Baz da etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, "İşitme sağlığı, bireylerin yaşam kalitesini doğrudan etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Duymer İşitme Cihazları Merkezi olarak, her yaştan bireyin en iyi işitme deneyimine sahip olabilmesi için ileri teknolojileri sunmaya devam ediyoruz. Bilimsel çalışmaların ve yeniliklerin paylaşılması, sektörümüzün gelişimi açısından kritik bir rol oynuyor. Hekimlerimiz, akademisyenlerimiz ve sağlık profesyonellerimizle bir araya gelerek işitme sağlığına dair en yeni gelişmeleri paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. ‘Karanlıkta telefon kullanımı miyopiyi hızlandırıyor’
  2. Prof. Dr. Kaya: İftarda besin tüketimi 2,5 saate yayılarak yapılmalı
  3. 12 santimlik anevrizma kapalı yöntemle onarıldı
  4. 'Boyun fıtığı görülme yaşı 20'lere kadar düştü'
  5. Uzmanı uyardı: Genç yaşta kanser riski arttı
  6. Ufuk Özkan’dan yoğun bakım sonrası ilk açıklama
  7. Dr. Helvacı: 'Kanserde kişiye özel tedavilerle yaşam kalitesi artıyor'
  8. Türkiye ile Mısır arasında sağlık alanında anlaşma imzalandı
  9. Bakan Memişoğlu'ndan, '4 Şubat Dünya Kanser Günü' paylaşımı
  10. Kars'ta hasta çocuklar, paletli araçla sağlık ekiplerine ulaştırıldı

© Copyright 2026

DHA