Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gülşen ve Can Bonomo Welcome Fest’te sahne aldı

Pop müziğin başarılı ismi Gülşen ve sevilen şarkıcı Can Bonomo Yeditepe Üniversitesi’nin yeni akademik yılı açılışında sahne aldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) –

Yeditepe Üniversitesi’nin yeni akademik yıl açılışında üniversiteye yeni başlayan öğrenciler için düzenlediği Welcome Fest ile müzik dolu bir gece yaşandı. Öğrenciler sevilen şarkıcılar eşliğinde şarkıları hep bir ağızdan seslendirdi.

Üniversitenin Kayışdağı’ndaki kampüsündeki etkinlikler gündüz saatlerinde öğrenci kulüplerinin DJ performansları ile başladı. Öğrenciler Amerikan futbolu, rodeo, roll’n shot ve dev jenga gibi oyunlarda rakiplerine meydan okudu, çekilişlere katılarak şanslarını denedi.

Akşam saatlerinde ise medya sponsoru PAL Station’ın DJ performansları ile festival alanından müzik sesleri yükselmeye başladı. İlk olarak Can Bonomo’nun, ardından ise Gülşen’in sahne aldığı festivalde heyecan ve eğlence hiç eksilmedi. Yeditepeli öğrenciler, konserler boyunca gönüllerince eğlendi, keyifli anlar yaşadı.

Diğer Haberler

  1. Medipol Mega Hastanesi’nde ‘Prostat Kanserine Karşı Ortak Akıl: Farkındalık Paneli’ düzenlendi
  2. 'Endoskopik yüz germede kesi izi saçlı deri içerisinde kalıyor'
  3. 'Yaz uykusu bitti, çocukların biyolojik saati hala tatilde'
  4. ‘Kalabalık ortamlarda konuşmaları takip etmekte zorlanıyorsanız işitmenizi kontrol ettirin’
  5. ‘Trafik kazası sonrası yapılan ilk işlemler tazminat sürecini doğrudan etkileyebiliyor’
  6. Kendi hastalığından yola çıktı, sağlıklı yaşam koçu oldu
  7. ‘Çocukların okul başarısında dengeli beslenme önemli’
  8. ‘Topuklu ayakkabı hemoroid olma olasılığını tetikliyor’
  9. ‘Prostat kanserinde tedavi kişiye özel olarak planlanmalı’
  10. Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’ne TÜSKA’dan ‘Altın Akreditasyon’

© Copyright 2026

DHA