Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hızlı kirpi Sonic Türkiye’de ilk kez çocuklarla buluşacak

Dünyada ve Türkiye'de çocukların sevdiği çizgi filmler arasında yer alan çizgi film Sonic Boom’un başkarakteri hızlı kirpi Sonic, özel şovuyla Türkiye’de ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Trump AVM sahnesinde olacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de kurulacak sahnede özel gösterisini sergileyecek olan hızlı kirpi Sonic, çocuklarla dans edecek, neşeli aktiviteler gerçekleştirecek ve bol bol fotoğraf çektirecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşecek etkinlik 21 – 23 Nisan tarihleri arasında ve tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

ÇİZGİ FİLMİN POSTERİ HEDİYE EDİLECEK

21-23 Nisan tarihleri arasında her gün 12:00/14:00-16:00/18:00 saatlerinde gerçekleşecek şovda tüm çocuklar hızlı kirpi Sonic ile 23 Nisan’ın tadını çıkaracak. Gösteri sonunda Sonic ile fotoğraf çektirme fırsatını yakalayacak olan çocuklara ayrıca ünlü çizgi filmin posterleri de hediye edilecek.

Diğer Haberler

  1. Prof. Dr. Hakan Camuzcuoğlu’ndan, jinekolojik kanserlerde erken farkındalık uyarısı
  2. ‘Yeni doğan bebekte diş varsa ve sallanıyorsa acil müdahale gerekebilir’
  3. 'Doğum sonrası depresyon babaları da etkiliyor'
  4. ‘Böbrek hastalığı riski taşıyanlar protein tozu kullanmadan önce mutlaka hekime danışmalı'
  5. Prof. Dr. Özlü’den 'sessiz katil' uyarısı: Soludukça kanınızda yerini alıyor
  6. 'Makyaj, hormonlar ve beslenme yetişkinlerde akne alarmı veriyor'
  7. 2025'te MHRS üzerinden 388 milyon 95 bin 539 randevu alındı
  8. ‘Bacak ağrısı kalp damarlarında tıkanıklığın habercisi olabilir’
  9. Alüminyum kabıyla yuttuğu hap, 4 yıl sonra akciğerinden çıkarıldı
  10. 'Şeffaf plaklar günlük yaşamı kısıtlamıyor'

© Copyright 2025

DHA