Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İlayda Acun, Palandöken'de enerji depoluyor

Türkiye'deki dizi ve filmlerde alışılmış yüzlerin dışında ekranda bu sezon yeni yüzler arasına girmeyi başaran İzmirli İlayda Acun, hedefine emin adımlarla ilerliyor. Tatil için geldiği Palandöken'de gün boyu kayak yapan Acun, karla kaplı ormanlık alanda gezerek enerji depoluyor.

ABONE OL
Turgay İPEK / ERZURUM, (DHA)

Oyunculuk kariyerinin başında olan ve şimdiden adından bahsettirmeyi başaran İlayda Acun, tiyatro sanatçısı, sinema oyuncusu ve şarkıcı olan Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldı. Yüzde yüz yetenek bursu ile özel bir üniversitede oyunculuk bölümü öğrencisi olan Acun, ilk projesi Kertenkele dizisinde Büşra, Elimi Bırakma dizisinde ise Zeynep karakteri ile hayranlarının beğenisini topladı. Tatil için geldiği Palandöken'de gün boyu kayak yapan Acun, karla kaplı ormanlık alanda gezerek enerji depoluyor.

'HAYALLLERİM VE HEDEFLERİM ÇOK'

Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Acun, şu an gelen bazı teklifleri değerlendiriyor. İlk kez geldiği Palandöken'de hem stres attığını hem de gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen İlayda Acun, hedefinin sinema üzerinde ilerlemek ve yurt dışına gitmek olduğunu belirtti. Kendi yazdığı filmde oynamayı da çok istediğini vurgulayan Acun şunları söyledi:

"İstabul çok yordu. Palandöken'e dinlenmek için geldim. Kayak yapmayı da öğrendim. Gün boyu kayıp ve ormanlık alanda gezerek stres attım. Gelen bazı teklifler var. Şimdi daha iyi düşünebiliyorum. Hayallarim ve hedeflerim çok. Bunlara tek tek ulaşacağıma inanıyorum. En büyük hayalim ise Çetin Tekindor ile aynı sahneyi paylaşmak. Filmde onun kızını oynamayı çok istiyorum. Böyle bir şey olursa çok ama çok mutlu olurum. Film ve dizilerde bizim gibi yeni yüz ve yeteneklere ağırlık verilmesi sevindirici. Ayrıca Türkiye'de son yıllarda yaygınlaşan müzikal yapmayı da istiyorum."

Diğer Haberler

  1. 'Prostat büyümesi, 40 yaş sonrası erkekleri tehdit ediyor'
  2. ‘Gebelik kaybı sonrası infertilite süreci sıfırlanmamalı’
  3. TEB Başkanı Demirci: İlacın internet üzerinden teminine karşıyız
  4. Safra kanalındaki tekrarlayan taşlardan ameliyatsız kurtuldu
  5. Kanser hastasının ameliyatla bacağı kesilmekten kurtuldu
  6. Güven Sağlık Grubu’ndan Anneler Günü’ne özel sağlık ve güzellik etkinliği
  7. ‘15 mm üzerindeki safra yolu taşlarında alternatif yöntemler değerlendirilmeli’
  8. Göğsünden ameliyatla 7 kilo 750 gram kitle çıkarıldı
  9. Bakan Memişoğlu: Hemşire ve ebe sayımızı 330 binin üzerine çıkardık
  10. ‘Sabri Ülker Vakfı’nın beslenme ve sağlık iletişimi programı toplum sağlığında çarpan etkisi yaratıyor’

© Copyright 2026

DHA