Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İşitme uzmanları Ankara'da toplandı

ANKARA'da 12'nci Uluslararası Katılımlı Odyoloji & Konuşma Bozuklukları Kongresi, Duymer İşitme Cihazları sponsorluğunda düzenlendi. Duymer İşitme Cihazları CEO'su Av. Salih Baz, "Türkiye'nin en büyük işitme merkezi zinciri olan Duymer, bilim ve ileri teknolojiyi kullanarak işitme cihazı kullanıcılarının yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyor" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Ankara'da 9-11 Ekim tarihleri arasında 12'nci Uluslararası Katılımlı Odyoloji & Konuşma Bozuklukları Kongresi, Duymer İşitme Cihazları sponsorluğunda düzenlendi. 26 yıldır merkezi İzmir'de bulunan ve bugün Türkiye genelinde ISO 9001 kalite belgeli 110 şubesiyle hizmet veren ve dünya markası işitme cihazlarını hastalarının hizmetine sunan, 3 farklı şehirde TSE belgeli ve tam donanımlı olarak çalışan, günde 250 adet işitme cihazı montajı ve kulak kalıbı üretim kapasitesine sahip olan Duymer İşitme Cihazları CEO'su Av. Salih Baz, “Türkiye'nin en büyük işitme merkezi zinciri olan Duymer, bilim ve ileri teknolojiyi kullanarak işitme cihazı kullanıcılarının yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyor. Duymer İşitme Cihazları olarak 12. Uluslararası Katılımlı Odyoloji & Konuşma Bozuklukları Kongresi'nde yerimizi alarak sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarımıza ve hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Odyologlar ve Konuşma Bozuklukları Uzmanları Derneği (OKSUD) Başkanı Prof. Dr. Meral Didem Türkyılmaz ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Bülent Gündüz liderliğinde gerçekleştirilen etkinlik, mesleki ve bilimsel alandaki en güncel gelişmeleri paylaşmak için uzmanları bir araya getirdi.

Kongrenin 'Odyoloji, Dil ve Konuşma Bozukluklarında Yeni Ufuklar' temasıyla işitme sağlığına katkıda bulunması amaçlanırken, Duymer İşitme Cihazları da bu alandaki teknolojik yenilikleri paylaşma fırsatı buldu. Kongrede Duymer İşitme Cihazları Eğitmen Odyolog Aysu Özsoy, 'Starkey'de Güncel Teknolojiler' başlıklı sunumuyla katılımcıları bilgilendirerek, işitme sağlığında teknolojik gelişmelerin önemini vurguladı.

 

Diğer Haberler

  1. Obezite ile mücadelede yeni dönem
  2. 'Prostat büyümesi, 40 yaş sonrası erkekleri tehdit ediyor'
  3. ‘Gebelik kaybı sonrası infertilite süreci sıfırlanmamalı’
  4. TEB Başkanı Demirci: İlacın internet üzerinden teminine karşıyız
  5. Safra kanalındaki tekrarlayan taşlardan ameliyatsız kurtuldu
  6. Kanser hastasının ameliyatla bacağı kesilmekten kurtuldu
  7. Güven Sağlık Grubu’ndan Anneler Günü’ne özel sağlık ve güzellik etkinliği
  8. ‘15 mm üzerindeki safra yolu taşlarında alternatif yöntemler değerlendirilmeli’
  9. Göğsünden ameliyatla 7 kilo 750 gram kitle çıkarıldı
  10. Bakan Memişoğlu: Hemşire ve ebe sayımızı 330 binin üzerine çıkardık

© Copyright 2026

DHA