Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kartal’da, temizlik seferberliği başlatıldı

Dünya Temizlik Haftası için Kartal Belediyesi, temizlik seferberliği başlattı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, çevre temizliği bilincini oluşturmak için temizlik ekiplerinin çalışmalarına eşlik ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Kartal’ın her noktasında gerçekleşen temizlik çalışmalarında, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki temizlik çalışmalarını kontrol etti. Ekipler bölgede; çöp toplamadan, sokak ve caddelerin yıkanmasına kadar yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

“YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”

Yüksel, çalışmalarla ilgili olarak “Bugün ekiplerimizle beraber temizlik haftası dolayısıyla startı Uğur Mumcu Mahallemizden veriyoruz. Yaptığımız temizlik çalışmalarının yanında, komşularımızı ve özellikle esnafımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinliyoruz. Şunu belirtmek isterim ki Kartal Belediyesi olarak, en önem verdiğimiz hizmetlerden biri temizlik. İstanbul’un en güzel sahil şeritlerinden birine sahip olan ilçemizi yeşili, temiz havası ve kültürel zenginlikleri ile daha yaşanır bir kent haline getirmek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir tempoda çalışıyoruz” dedi. Açıklamasına devam eden Yüksel, “Daha temiz bir Kartal için, gece gündüz demeden sokakta, araç arkasında her türlü tehlikenin gölgesinde mesai yapan tüm temizlik işçisi personelimize teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Iğdır Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde ilk kez implant tedavisi yapıldı
  2. Kayseri'de 72 yaşındaki hastanın kalça çevresinden 3,7 kiloluk tümör çıkarıldı
  3. Bakan Memişoğlu: 433 bin ÇÖZGER raporlu evladımızın annesini öncelikli grup kapsamına aldık
  4. ‘Varikosel erkeklerde kısırlığın nedeni olabilir​’
  5. ‘Aşırı sıcak çay tüketimi, yemek borusu kanseri riskini artırıyor'
  6. 'Bahar ayları estetik uygulamalar için uygun bir dönem'
  7. ‘Otizmli bireylerin gelişim özellikleri ve ihtiyaçları birbirinden farklıdır’
  8. Türk Kızılay’dan Oktay Kaynarca ile kan bağışı çağrısı
  9. ‘Çocuklarda iletişim sorunları otizmin ilk işareti olabilir’
  10. Bakan Memişoğlu: 2025 yılında 7 milyon 700 bin kişiye kanser taraması yapıldı

© Copyright 2026

DHA