Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kartal’da, temizlik seferberliği başlatıldı

Dünya Temizlik Haftası için Kartal Belediyesi, temizlik seferberliği başlattı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, çevre temizliği bilincini oluşturmak için temizlik ekiplerinin çalışmalarına eşlik ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Kartal’ın her noktasında gerçekleşen temizlik çalışmalarında, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki temizlik çalışmalarını kontrol etti. Ekipler bölgede; çöp toplamadan, sokak ve caddelerin yıkanmasına kadar yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

“YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”

Yüksel, çalışmalarla ilgili olarak “Bugün ekiplerimizle beraber temizlik haftası dolayısıyla startı Uğur Mumcu Mahallemizden veriyoruz. Yaptığımız temizlik çalışmalarının yanında, komşularımızı ve özellikle esnafımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinliyoruz. Şunu belirtmek isterim ki Kartal Belediyesi olarak, en önem verdiğimiz hizmetlerden biri temizlik. İstanbul’un en güzel sahil şeritlerinden birine sahip olan ilçemizi yeşili, temiz havası ve kültürel zenginlikleri ile daha yaşanır bir kent haline getirmek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir tempoda çalışıyoruz” dedi. Açıklamasına devam eden Yüksel, “Daha temiz bir Kartal için, gece gündüz demeden sokakta, araç arkasında her türlü tehlikenin gölgesinde mesai yapan tüm temizlik işçisi personelimize teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Uluslararası Sağlık Hizmetlerinde İş Birliği Yönetmeliği, Resmi Gazete’de
  2. 2025'te Türkiye genelinde 234 hastane denetlendi
  3. HEP-SEN Genel Başkanı Şimşek: Umutsuzluk yok, hep beraber haykıracağız
  4. Bağışlanan kalple yeni aşkını buldu
  5. Prof. Dr. Devrim: Bocavirüste artıştan bahsetmek mümkün değil
  6. ‘Menopozda hormon tedavisi yaşam kalitesini artırabiliyor'
  7. Bakan Memişoğlu: GÖKBEY helikopter ambulanslarımız 2026 sonunda görevde olacak
  8. 30'uncu yılını kutlayan Yaşam Hastaneleri'nde robotik cerrahi sistemi hizmete alındı
  9. ‘Gençlerde kalp krizi riski yükseliyor’
  10. ‘Bitkisel protein kaynakları bağırsak sağlığı ve metabolik dengeyi destekliyor’

© Copyright 2026

DHA