Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Medipol Sağlık Grubu, Ulanbator'da temsilcilik ofisi açtı

Medipol Sağlık Grubu, Moğolistan’ın başkenti Ulanbator'da faaliyet gösterecek olan yeni temsilcilik ofisinin resmi açılış törenini gerçekleştirdi. Sağlık grubunun resmi törenle açılışını yaptığı 12’nci temsilcilik ofisi, Moğolistan vatandaşlarına ücretsiz tıbbi değerlendirme ve danışmanlık hizmeti sunacak.

ABONE OL
İSTANBUL.(DHA)-

Medipol Sağlık Grubu’nun, Medipol Global markası altında 11 Haziran tarihinde düzenlediği 12’nci temsilcilik ofisi açılışına Türkiye Cumhuriyeti Ulanbator Büyükelçisi Zafer Ateş, Medipol Sağlık Grubu İşletme Direktör Yardımcısı Dr. Uygar Üstün ve Türkiye Cumhuriyeti Ulanbator Ticaret Ateşesi Kadir Ceryan katıldı. Törenin kurdele kesimi, Zafer Ateş, Dr. Uygar Üstün ve Kadir Ceryan tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca, sağlık grubunun Ulanbator temsilcileri Arman Bakyt, Binderiya Byambatsogt ve Khanipa Dakyei ev sahipliğinde yapılan açılış törenine, Ulanbator'da faaliyet gösteren çok sayıda sağlık sektörü temsilcisi katılım sağladı.

Açılış töreninde, Moğolistan’ın geleneksel müzik aleti morin khuur ile bir müzik dinletisi gerçekleştirildi. Törene, Moğolistan ulusal ve dijital medya temsilcileri de katılım sağladı.

ÜCRETSİZ TIBBİ DEĞERLENDİRME VE DANIŞMANLIK HİZMETİ SUNACAK

Dünya çapında 22 temsilcilik ofisi bulunan hastane, Moğolistan’daki temsilcilik ofisi aracılığıyla Moğolistan vatandaşlarına ücretsiz tıbbi değerlendirme ve danışmanlık hizmeti sunacak. Hastalar, uzman doktorlarla çevrimiçi görüşme imkânı bulacak ve tedavi sürecinde gerekli tüm destekleri alabilecekler. Bu yeni açılışla birlikte, hastanenin uluslararası sağlık hizmetleri alanında daha geniş bir kitleye ulaşması ve Moğolistan'daki hastaların dünya standartlarında sağlık hizmetlerine daha kolay erişim sağlaması hedefleniyor.

Diğer Haberler

  1. 'Yutma güçlüğünün nedeni demir eksikliği olabilir'
  2. ‘Bayramda ölçüsüz tatlı tüketimi mide sorunlarına yol açabilir’
  3. Bakan Memişoğlu'ndan 'Tıp Bayramı' mesajı
  4. 18’inci Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri sahiplerini buldu
  5. Türk Nefroloji Derneği’nden uyarı: 'Hayatta uzatmalar yok, şimdi önlemini al'
  6. 2 çocuk babası Emin, kadavradan alınan böbrekle hayata tutundu
  7. Dr. Cinik, Antalya’da ‘diş tatili’ konseptiyle hizmet veriyor
  8. 'Glokom sessiz ilerliyor, görmeyi kalıcı olarak yok edebilir'
  9. Sağlık Bakanlığı'ndan 'göz tansiyonu' açıklaması
  10. Karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi, erken teşhisle sağlığına kavuştu

© Copyright 2026

DHA