Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Nobel İlaç’tan çalışanlarına ödül ve iyi yaşam uygulaması

Nobel ilacın gelenekselleştirdiği ‘Yılın Nobelleri Ödülleri’ bu yıl 8’inci kez sahiplerini buldu. Çalışanların projeleriyle aday olduğu programda jüri başarılı ve yenilikçi çalışmaları ödüllendirdi. Ayrıca şirket bu yıl ‘Nobel’le İyiyiz’ uygulaması başlattı. İyi yaşamı sürdürülebilir kılmayı amaçlayan uygulama kapsamında çalışanlar psikolojik danışmanlık, beslenme ve spor alanlarında uzmanlardan destek alabiliyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Bu yıl sekizincisi düzenlenen ‘Yılın Nobelleri Ödülleri’ programında dijitalleşme, verimlilik ve sürekli iyileştirme, uygulamada mükemmellik, yenilikçilik ve yaratıcılık ve organizasyonu geliştirme kategorilerinde 6 proje ödüle hak kazandı. Nobel İlaç Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen törende ödül kazanan çalışanlara plaketleri Nobel İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy tarafından verildi. 

‘NOBEL’LE İYİYİZ’ ADI ALTINDA YENİ BİR UYGULAMA BAŞLADI 

Nobel’le İyiyiz uygulaması ile iyi yaşamı sürdürülebilir kılmayı amaçlayan uygulama kapsamında çalışanlar psikolojik danışmanlık, beslenme ve spor alanlarında uzmanlardan destek alabiliyor, çeşitli yarışmalar, ilgi alanlarına özel içerikler, seminerler ve etkinlikler ile dijital platform üzerinden birbirleri ile etkileşime girebiliyorlar. 

Her iki uygulamayı da değerlendiren Nobel İlaç İnsan Kaynakları Direktörü Emre Vural, “Şirketimizde takdir etme ve başarıları beraber kutlama kültürüne çok önem veriyoruz. Yılın Nobelleri Ödülleri, çalışma arkadaşlarımızın yıl boyunca başarı ile yürüttükleri projelerini değerlendirme komitesi ve icra kurulumuz ile paylaşma fırsatı bulmalarını sağlıyor. Kategorilerinde ödül kazanan proje sahibi çalışanlarımız hem yönetim kurulu başkanımızın elinden ödül alma gururunu yaşarken hem de tüm şirket çalışanları ile bu başarılarını kutluyorlar. Çalışanlarımız için yakın zamanda başlattığımız yenilik ise çalışan esenliğini destekleyen Nobel’le İyiyiz uygulamamız. Bu uygulama ile çalışanlarımıza tek bir kanaldan birçok alanda farklı hizmetler sunmayı, huzurlu ve mutlu bir yaşam için onları desteklemeyi hedefliyoruz. Uygulama aynı zamanda çalışanlarımızın sosyal aktivite ve paylaşımlar aracılığıyla birbirleri ile daha etkin etkileşime girebileceği fırsatlar sunuyor. Bu uygulamamız ile tüm şirket olarak içten ve çok daha yüksek sesle ‘Nobel’le İyiyiz’ diyeceğimize eminim” dedi. 

Diğer Haberler

  1. BioScience Managers ve Maxis'ten 'Sağlık Teknolojileri Fonu'
  2. Ana atardamarında ciddi genişleme saptanan hasta hibrit cerrahisi ile sağlığına kavuştu
  3. Bakanlıktan nükleer tıp, radyasyon onkolojisi ve radyoloji hizmetlerine ilişkin düzenleme
  4. 'Gün ışığının azalması, mevsimsel depresyona yol açıyor'
  5. 'Balon yöntemi sinüzit ameliyatlarında komplikasyon riskini en aza indiriyor'
  6. ‘Eski usul kundaklama bebekleri sakat bırakabilir’
  7. Dr. Ferhat Hanikoğlu: Son yıllarda estetik sektöründe hızlı bir profesyonelleşme süreci gözlemliyoruz
  8. 'Sık tekrarlanan bacak ağrısı ve krampta uzman değerlendirmesi gerekli'
  9. Sağlık-Sen Konsültasyon Grubu, pratisyen hekimlere destek sağlıyor
  10. Yılbaşı öncesi sahte içki alarmı: ‘Belirtiler geç çıkıyor, risk büyük’

© Copyright 2025

DHA