Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

One Dose Health, tıbbi ikinci görüş desteği sağlıyor

Sağlık teknolojileri alanındaki yenilikçi şirketlerden One Dose Health, Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri ile tıbbi ikinci görüş anlaşması imzaladı. One Dose Health Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, hastalıklar hakkında bilimsel görüş beyanı sağlayabilecek.

ABONE OL
ANKARA, (DHA) -

Sağlık Bakanlığı onaylı teknolojik alt yapısı ve Uzaktan Sağlık Hizmeti Faaliyeti izin belgesi ile Türkiye’nin sağlık teknolojileri alanında hizmet veren One Dose Health, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyelerinden tıbbi ikinci görüş alınabilmesini sağlıyor. Tıbbi ikinci görüş veya bilimsel görüş beyanı talep eden hastalar web sayfası üzerinden kayıt yaparak süreci başlatabiliyor. One Dose Health ‘in sunmuş olduğu, fiziksel sınırları ortadan kaldıran teknolojik altyapı sayesinde hastalar, dünyanın her yerinden tahlil, tetkik, reçete ve raporlarını sisteme yükleyerek konusunda uzman Hacettepe Üniversitesindeki Öğretim Üyesini seçiyor. Böylece hastalar tanı-tedavi süreçlerindeki karar alma aşamalarında ‘Zaman ve Mekândan Bağımsız’ olarak bilimsel görüş beyanı alabiliyor.

TIBBİ İKİNCİ GÖRÜŞ NEDİR?

Tıbbi ikinci görüş, bir hastanın aldığı ilk teşhis veya tedavi önerisi hakkında, alanında uzman farklı bir sağlık profesyonelinden görüş alma sürecidir. Tıbbi ikinci görüş uygulaması hem dünyada hem de Türkiye’de, hastaların kendisini takip eden doktorundan farklı bir uzmandan görüş alabilmesi, teşhis veya tedavi planlarını daha iyi anlayabilmesi, zihinlerindeki soru işaretlerinin giderilmesi için sağlanıyor. Bu destek sayesinde hastalar kendilerini daha güvende hissederek, daha bilinçli kararlar verebiliyor.

Diğer Haberler

  1. Kayseri'de 72 yaşındaki hastanın kalça çevresinden 3,7 kiloluk tümör çıkarıldı
  2. Bakan Memişoğlu: 433 bin ÇÖZGER raporlu evladımızın annesini öncelikli grup kapsamına aldık
  3. ‘Varikosel erkeklerde kısırlığın nedeni olabilir​’
  4. ‘Aşırı sıcak çay tüketimi, yemek borusu kanseri riskini artırıyor'
  5. 'Bahar ayları estetik uygulamalar için uygun bir dönem'
  6. ‘Otizmli bireylerin gelişim özellikleri ve ihtiyaçları birbirinden farklıdır’
  7. Türk Kızılay’dan Oktay Kaynarca ile kan bağışı çağrısı
  8. ‘Çocuklarda iletişim sorunları otizmin ilk işareti olabilir’
  9. Bakan Memişoğlu: 2025 yılında 7 milyon 700 bin kişiye kanser taraması yapıldı
  10. Türk Kanser Derneği'nden çağrı: Kanserden korkmayın, geç kalmaktan korkun

© Copyright 2026

DHA