Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, TEF Başkanı Mert Şener ve Milli Boksör Yıldırım'ı kabul etti

Türkiye Eğitim Federasyonu (TEF) Genel Başkanı ve MES Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Şener ile milli boksör Avni Yıldırım, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu ziyaret etti. Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Şener'in son durağı Sağlık Bakanlığı oldu. Sağlıktan eğitime ve spora kadar birçok konunun konuşulduğu ziyarette Sağlık Bakanı Memişoğlu, gece gündüz demeden tüm Türk milletine en iyi sağlık hizmetini vermek için çalıştıklarını belirterek, her zaman vatandaşın yanında olduklarını bildirdi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Türkiye Eğitim Federasyonu (TEF) Genel Başkanı ve MES Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Şener ile milli boksör Avni Yıldırım, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mert Şener, son günlerde hemşireler hakkında olumsuz birtakım haberler yapıldığını ve sağlık çalışanlarının hedef alındığını belirterek, bunun kabul edilemeyeceğini söyledi.

ŞENER: KÖTÜ YORUMLARI YAPANLAR HAKKINDA YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIZ

Her meslekte yanlış yapanların olabileceğini ve yanlış yapan kişinin, tüm meslektaşlarına isnat edilemeyeceğini anlatan Şener, "Görevini kötüye kullanan üç beş kişi için tüm hemşirelerimizi zan altında bırakmamız hayatın olağan akışına aykırıdır. Öyle olursa diğer tüm alanlarda genelleme yapmamız gerekir. Sosyal medyada, sağlığımızı emanet ettiğimiz ve bizim hayatımız için canla başla çalışan kıymetli hemşirelerimize karşı son dönemde maalesef çok çirkin ifadeler görüyoruz. Bizim için gecesini gündüzüne katan aziz insanlarımıza bu tür kötü yorumları yapanlar hakkında yasal yollara başvuracağız” dedi.

Diğer Haberler

  1. 'Sık tekrarlanan bacak ağrısı ve krampta uzman değerlendirmesi gerekli'
  2. Sağlık-Sen Konsültasyon Grubu, pratisyen hekimlere destek sağlıyor
  3. Yılbaşı öncesi sahte içki alarmı: ‘Belirtiler geç çıkıyor, risk büyük’
  4. ‘Çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu kalıcı böbrek hasarına yol açabilir’
  5. ‘Kış aylarında göz şikayetleri artıyor’
  6. Tükürük bezinden, en büyüğü 2 santim olan 5 taş çıkarıldı
  7. Güven Hastanesi, sağlık kategorisinde iki ayrı ödüle layık görüldü
  8. Beyin ölümü gerçekleşen araştırma görevlisinin organları 4 kişiye hayat verecek
  9. ‘Kimyasalların yanlış kullanımı ölümcül sonuçlara neden olabiliyor’
  10. 'Jel ojelerin içeriğindeki bazı bileşenler üreme sağlığını tehlikeye atabilir'

© Copyright 2025

DHA