Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sağlık-Sen, üyelerine özel Özel Etüt Merkezi’ni hayata geçirdi

Sağlık-Sen, online İngilizce derslerinin ardından üyelerine Özel Etüt Merkezi projesini de hayata geçirdi. Üniversiteye hazırlık dersleriyle eğitime başlayacak olan Sağlık-Sen Etüt Merkezi, kısa sürede kapsamını geliştirerek sendika üyelerine destek olmaya devam edecek.

ABONE OL
 ANKARA, (DHA)-

 

Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada, Etüt Merkezi’nin en önemli özelliğinin derslerin interaktif şekilde gerçekleştirilmesi olduğu belirtildi. Derslere katılan üyelerin çocukları, öğretmenlerle birebir iletişime geçerek, sorularını sorabileceği, üyelerin, çocuklarının çalışma durumunu takip ederek, derslere katılımını ve sınav sonuçlarını sistemden görebileceği kaydedildi. Sağlık-Sen Etüt Merkezi’nin eğitimlerine, Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji konularını kapsayacak üniversiteye hazırlık olan AYT-TYT dersleriyle yakın zamanda başlayacağı ifade edildi. Üyelerinden ön kayıt almaya başlayan Etüt Merkezi’nin, tecrübeli uzman kadro eşliğinde eğitimlerini ücretsiz sürdüreceği, merkezin kısa sürede kapsamını geliştirerek sendika üyelerine destek olmaya devam edeceği belirtildi.

‘ETÜT MERKEZİMİZİ DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ’

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, konuya ilişkin, bugüne kadar pek çok önemli projeyi üyelerinin hizmetine sunduklarını ifade ederek, projelerin sahada büyük beğeni kazandığını söyledi. Başkan Doğan, “Online İngilizce derslerinden sonra şimdi de üniversiteye hazırlık dersleri için alt yapı çalışmamızı tamamladık. Sahadan güzel tepkiler alıyoruz. Etüt merkezimizi daha da geliştireceğiz. Bundan sonra da üyelerimize birebir dokunan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Diğer Haberler

  1. Giresun’da 5 KOAH hastasına 4x4 ambulansla ulaşıldı
  2. ‘Miyopi ve presbiyopi vakaları küresel ölçekte yaygınlaşıyor’
  3. ‘Masum görünen yiyecekler migreni tetikliyor’
  4. ‘Bocavirüs çocuklarda ağır solunum sıkıntısına yol açabilir’
  5. Prof. Dr. Melih Tugay’dan sömestir tatil döneminde sünnet değerlendirmesi
  6. ‘Türkiye’de 10 yıl içinde 400 bin kişi siroz riskiyle karşı karşıya kalabilir’
  7. ‘Ara tatilde çocukların beslenme düzeni bozulabilir’
  8. Prof. Dr. Yazıcı: Her yıl 700 bin yeni tanıya rağmen, prostat kanserinden ölümlerde artış yok
  9. 11 yaşındaki Bekir, adını taşıdığı dedesinin böbreği ile yaşama sarıldı
  10. Uzmanı sporcu beslenmesinde yapılan hataları ve doğru stratejileri anlattı

© Copyright 2026

DHA