Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şef Emre Öztürk: İlk gün kavurma yapmayın

Lezzetli kavurma yapmanın püf noktalarını anlatan Şef Emre Öztürk, etin lokum gibi yumuşak olması için bir gün önceden zeytinyağıyla marina edilmesini önerdi. Öztürk, hayvanın tranç bölümünden alınan etten yapılan kavurmanın lezzetli olması için soğan katılmasını da tavsiye etti.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Alya için valilik onaylı kampanya
  2. Aort yırtığı olan hasta 8 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu
  3. Bakan Memişoğlu: 2026 yılı sonunda yerli helikopter ambulansımız Gökbey filomuzda görev alacak
  4. Giresun’da ‘Sağlığa Kulaç At’ etkinliğinde denizde yüzdüler
  5. Forklift kazasında bacaklarını kaybetme riski bulunan Özlem, ameliyatla sağlığına kavuştu
  6. Çift taraflı yapay kalp cihazıyla hayata döndü
  7. Havaalanları ve AVM'lere kalp rahatsızlığı geçirenler için otomatik şok cihazı geliyor
  8. Beyninde tümör olan 7 yaşındaki Eyüp Ensar, 5 saatlik ameliyatla sağlığına kavuştu
  9. Ambulans şoförü Müzeyyen, hayat kurtarmak için saniyelerle yarışıyor
  10. Oksijen cihazından organ nakli ile kurtuldu

© Copyright 2025

DHA