Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Televizyonda başladı mahkemede bitti

Katıldığı evlilik programında tanışan Caner Toygar ve Berke Kentli boşandı. Mahkeme, Toygar’ın Kentli’ye 50 bin TL tazminatın yanı sıra aylık 500 TL tedbir nafakası ödemesine hükmetti. Toygar’ın tazminat talebi ise reddedildi.

ABONE OL
DHA

Nisan 2017’de evlenen Berke Kentli (37) ve Caner Toygar (38), 1 yılı aşkın süredir karşılıklı açtıkları davalar ve suç duyurularıyla gündemdeydi. Çift, evlendikten 6 ay kadar sonra karşılıklı olarak boşanma davası açtı.

Büyükçekmece 3. Aile Mahkemesi’nde görülen davada karar, dün yapılan duruşmada çıktı. Berke Kentli’nin avukatı Rabia Üzümcü yaptığı savunmada, müvekkilinin evlilik süresince şiddet gördüğünü belirterek, boşanma talepli davalarının kabul edilmesini istedi.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre Caner Toygar’ın avukatı Aslı Şahin ise şiddet iddiasının gerçeği yansıtmadığını öne sürerek “Ünlü biriyle evlenerek lüks yaşamak isteyen birinin aradığını bulamaması neticesinde böyle bir konu söylenmiştir” şeklinde savunma yaptı.

“KARAKOLA SIĞINDIM”

Mahkemenin son sözlerini sorduğu Caner Toygar, “Ben de boşanmak istiyorum. Tazminat taleplerim var” diye konuştu. Berke Kentli ise sık sık şiddet gördüğünü belirterek “Ben defalara kaçarak karakola sığındım. Tazminat ve tedbir nafakası talebim var” dedi.

50 BiN TL TAZMiNAT

Çiftin boşanmasına karar veren mahkeme, Caner Toygar’ın Berke Kentli’ye 30 bin TL maddi, 20 bin TL de manevi tazminat ödemesine hükmetti. Karara göre, Caner Toygar aylık 500 TL de tedbir nafakası ödeyecek. Mahkeme, Caner Toygar’ın tazminat taleplerini ise reddetti. Öte yandan Berke Kentli’nin şikayeti sonrası Caner Toygar hakkında 9 aydan 4 yıla hapis istemi ile açılan ceza davasında beraat kararı çıktığı öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. ‘Erkek infertilitesini göz ardı etmeyin’
  2. Prof. Dr. Nacaroğlu: Hava kalitesi astımı ve şiddetini etkiliyor
  3. Uzmanı, kalp şeklinde yüz estetiğinin inceliklerini anlattı
  4. Uzmanı uyardı: Nörolojik rahatsızlıklar, çocukluk döneminde tedavi edilebilir
  5. İzmir'de Hipertansiyon ve Kardiyovasküler Hastalıklar Kongresi düzenlendi
  6. “Cilt tipine uygun güneş kremi seçimi önemlidir"
  7. "Boyunda görülen her kitle kanser habercisi olmasa da tedbirli olunmalı"
  8. “Hava kirliliği ve stres astımı tetikliyor”
  9. Kuaförde serum taktırıp acillik olan var
  10. Düşünce gücüyle çalışan robot, yürümeyi etkileyen hastalıklara çözüm amaçlıyor

© Copyright 2024

DHA