Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Operadan 'Yaza Merhaba' konseri

Operadan 'Yaza Merhaba' konseri

ABONE OL
Yusuf DEMİR (DHA)

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), yerli ve yabancı müzikseverleri 'Golden Voıces ile Yaza Merhaba Konseri'nde bir araya getirdi.

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'Golden Voıces ile Yaza Merhaba Konseri'nde sopranolar Nurdan Küçükekmekçi- Esra Serbest, mezzo-soprano Pınar Tekol solist olarak sahneye çıktı. Sürpriz bir repertuarın hazırlandığı özel gecede, orkestra Metin Kiper (piyanist), misafir sanatçılar Rövşen Feyzullayev (akordeon), Okan Gürgen (kanun), Hakan Parlakgümüş (gitar) ile Şafak Sema'dan (davul) oluştu. Orkestra, solistlerin opera diliyle harmanlanmış şarkılarına eşlik etik.

'ESKİ DOSTLAR' SÜRPRİZİ

Gecede Antalyalı bestekâr Gültekin Çeki'nin 'Eski Dostlar' adlı şarkısı seslendirildi. İzleyenlerin de hep bir ağızdan eşlik ettiği şarkının sonunda konuşan gecenin de sunuculuğunu da yapan Esra Serbest, "Gültekin Çeki, yakınlarına 'Bir gün benim de şarkılarım opera sahnesinde seslendirilir mi acaba?' demiş. Biz de bu gece Çeki'nin hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Sahne performansları ve rengârenk kostümleriyle ilgi çeken solistler Nurdan Küçükekmekçi, Esra Serbest, Pınar Tekol, 'Rüyalar Gerçek Olsa', 'Hayat Bayram Olsa' ve 'Feride' adlı neşeli şarkılarını da söyledi.

FOTOĞRAFLI

Diğer Haberler

  1. IBSA Olağanüstü Genel Kurulu ve Konferansı Antalya’da başladı
  2. Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı
  3. Adana Demirspor - Başakşehir: 0-1
  4. Amed SK - İstanbulspor maçının ardından
  5. Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı
  6. Sağlık Bakanlığı güncel tabloyu açıkladı
  7. Karantina altındaki otelden çay-kahve teşekkürü
  8. Pınar Karşıyaka zirveden indi
  9. MATSO'dan destek talebi
  10. Hz. Hamza Camii, Ramazan'a yetişecek

© Copyright 2025

DHA