Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

25’inci Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nda ilk gün tamamlandı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ın ev sahipliğinde bu yıl 25'incisi düzenlenen Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'nda ilk maçlar yapıldı. Turnuvanın ilk gününde ev sahibi TOFAŞ, Trabzonspor Basketbol’u 90-80'lik skorla yenerken, Mersin Spor Kulübü ise Aliağa Petkimspor’u 86-80’lik skorla mağlup etti.

ABONE OL
Memet Can YEŞİLBAŞ/ BURSA, (DHA)-

TOFAŞ'ın 2025-2026 sezonu hazırlıkları kapsamında ev sahipliğini yaptığı 25'inci Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası bugün oynanan iki karşılaşmayla başladı. Geçirdiği trafik kazası sonucu 2001 yılında hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş anısına her sezon öncesi geleneksel olarak düzenlenen organizasyonun açılış karşılaşmasında Mersin Spor Kulübü ile Aliağa Petkimspor karşı karşıya geldi. TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan ilk maçta Mersin Spor Kulübü, Aliağa Petkimspor’u 86-80 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Ev sahibi TOFAŞ ise turnuvanın ikinci maçında karşılaştığı Trabzonspor Basketbol’u 90-80’lik skorla yendi.

25’inci Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nın final günü karşılaşmaları 20 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Günün ilk maçında saat 14.30’da Trabzonspor Basketbol, Mersin Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Adından günün ikinci mücadelesinde ise TOFAŞ Basketbol Takımı, Aliağa Petkimspor’u ağırlayacak.

Diğer Haberler

  1. U18 Kadın Buz Hokeyi Milli Takımı Yeni Zelanda’yı 3-1 yendi
  2. TOFAŞ-Alba Berlin: 90-94
  3. Hapoel Tel Aviv - Anadolu Efes: 71-66
  4. Samsunspor, futbol şehitleri için ‘sessiz yürüyüş’ gerçekleştirdi
  5. Diego Simeone: Yarın bizi çok mücadeleci bir takım bekliyor
  6. TYF Yelken Ligi Techno 293 2'nci Ayak Yarışları Foça’da başladı
  7. Yeni transfer Lovik ilk antrenmanda
  8. Trabzonspor, Mathias Lovik’i kadrosuna kattı
  9. Göztepe – Kuzeyboru: 0-3
  10. Fenerbahçe, Bankalar Birliği'nden çıktığını açıkladı

© Copyright 2026

DHA