Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

43'üncü Hülya Avşar Cup Tenis turnuvası sona erdi

Antalya'da düzenlenen '43'üncü Hülya Avşar Cup' Tenis turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri, sanatçı Hülya Avşar tarafından verildi.

ABONE OL
Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA) - 

Serik ilçesi Belek turizm merkezinde bulunan tenis akademisi kortlarında yapılan ve 6 gün süren turnuvada, erkekler ve kadınlarda 25 kategoride 300'ün üzerine tenisçi mücadele etti. Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri, turnuvanın ismini alan sanatçı Hülya Avşar tarafından verildi.

Ödül töreni sonunda açıklama yapan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, "Hepimizin tanıdığı ve sanatında en iyilerden, kişiliği ve tenise olan katkısı ile bir isim Hülya Avşar. 21'incisini düzenlediğimiz Hülya Avşar Cup turnuvasının finallerini yaptık. 21 yıldır bu turnuvayı yapabiliyor olmak bizim için çok önemli. Tenisin yayılması noktasında baktığımızda bu tür turnuvalar spor turizmi ve gençlerimize örnek olması açısından çok önemli. Türkiye Tenis Federasyonu olarak amacımız dünyanın en iyi sporcusunu yetiştirmek. Tenisin 81 ilde sokaklarda oynanabilir hale gelmesini bu tür turnuvalarla hızlandırıyoruz. Bundan sonra da bu tür turnuvalar yapacağız."

Turnuvaya ev sahipliği yapan Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ise "Türk kadınlarının ve kızlarının sporda da olduğunu bu tür turnuvalarda görüyoruz. Anne ve babalar lütfen kızlarımızı okutalım. Biz 40 çocuğumuzu burada eğitiyoruz. Şu an burada eğitim görmüş 6 çocuğumuz milli takıma girdi. Bizim için önemli olan spora hayır için yapacağımız yatırımlardır. Teniste dünya çapında önemli yol alabilirsek, hem tenis oynayan çoğalacak hem de içerisinden yetenekliler çıkarak Türkiye'nin dünyada tenis anlamında adını duyurmak için çalışıyoruz."

Diğer Haberler

  1. Conor Morgan: Play-offlara böyle güzel bir galibiyetle başladığımız için mutluyuz
  2. Yiğit Arslan: Beşiktaş olarak iyi bir performans gösterdik
  3. Natura Dünyası Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının ardından
  4. Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda finale yükseldi
  5. Sude Yaren Uzunçavdar, Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı
  6. Fenerbahçe Beko- Beşiktaş GAİN: 72-85
  7. Fenerbahçe’de başkan Saran ve yöneticiler, A takımla yemekte bir araya geldi
  8. Hamza Yerlikaya: Almanya'da takım halinde Avrupa şampiyonu olacağız
  9. Yusuf Yünaçtı, Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
  10. Fenerbahçe, ikas Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

© Copyright 2026

DHA