Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Akropolis Turnuvası'na galibiyetle başladı

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden ve FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı Akropolis Turnuvası'ndaki ilk maçında Gürcistan'ı 101-88'lik skorla mağlup etti.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

OAKA Arena'da oynanan müsabakaya Ay-yıldızlılar; Şehmus Hazer, Furkan Korkmaz, Cedi Osman, Ercan Osmani ve Sertaç Şanlı beşiyle başladı.



Milliler, Gürcistan karşısında ilk periyodu 24-18'lik skor ile geçerken, ilk yarıyı da 48-46 önde kapattı. Ay-yıldızlılar, 3'üncü çeyreği 75-66 önde tamamlarken, karşılaşmayı da 101-88'lik skorla kazandı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda; Cedi Osman 22, Furkan Korkmaz 18 ve Alperen Şengün 17 sayıyla oynadı. Gürcistan'da ise Tornike Shengelia 20 ve Giorgi Shermadini 18 sayı kaydetti.

Ay-yıldızlılar turnuvada 18 Ağustos Perşembe günü TSİ 18.00'de Polonya ve 19 Ağustos Cuma günü de TSİ 21.00'de Yunanistan ile karşılaşacak.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor - Trabzonspor maçının ardından
  2. Trabzonspor’dan takım otobüsüne taşlı saldırıya açıklama
  3. THF’nin kuruluşunun 50’nci yılı Ankara’da kutlandı
  4. Samsunspor - Trabzonspor: 0-3
  5. Serdal Adalı: Dolmabahçe’de yine omuz omuza duralım
  6. Beşiktaş, Alanyaspor maçına hazır
  7. Trabzonspor’un takım otobüsüne saldırı anları kamerada
  8. Galatasaray kafilesi, Rize’de
  9. Zecorner Kayserispor, Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam etti
  10. Trabzonspor’dan Samsun'daki taşlı saldırı sonrası açıklama

© Copyright 2026

DHA