Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

A Milli Futbol Takımı, Avusturya maçının hazırlıklarını sürdürdü

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu'nda 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile Almanya'nın Leipzig kentinde karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, müsabakaya dönük hazırlıklarını merkez kamp yerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

ABONE OL
Olgucan KALKAN / HANNOVER - ALMANYA, (DHA)-

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmanın ilk bölümü fitness salonunda mobilizasyon ve kuvvet çalışmalarıyla başladı. Daha sonra sahaya gelen oyuncular, burada top kapma, taktik ve son vuruş çalışmaları yaptı. Son bölümde ise çift kale taktik oyun oynandı. Antrenmana adalesinde zorlanma sebebiyle tedavisi devam eden Samet Akaydın dışında kadroda bulunan tüm futbolcular katıldı.

Öte yandan A Milli Futbol Takımı’nın antrenmanı TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da takip etti.

Ay-yıldızlılar, yarın merkez kamp yerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Avusturya maçının hazırlıklarına devam edecek.

Diğer Haberler

  1. Galatasaray - Samsunspor: 3-2
  2. Besiktas GAİN – Panionios: 101-83
  3. Galatasaray - Samsunspor maçından notlar
  4. RAMS Başakşehir FK, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı
  5. Gaziantep, iki büyük satranç organizasyonuna ev sahipliği yapıyor
  6. UEFA, Jhon Duran'a 2 maç ceza verdi
  7. Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor
  8. TFF Futbol Gelişim Direktörü Emrah Bayraktar D-Smart’ın konuğu oldu
  9. Uğur Fora: İyi bir fikstür oldu
  10. Ertan Torunoğulları: Transferi konuşmak için erken

© Copyright 2025

DHA