Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan ve Gürcistan maçlarının hazırlıklarına devam etti

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 11 Ekim'de deplasmanda Bulgaristan ile oynayacağı ve 14 Ekim'de ise Gürcistan'ı Kocaeli'de konuk edeceği maçların hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Teknik direktör Vincenzo Montella nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından futbolcular iki gruba ayrıldı. Birinci grup top kapma, ikinci grup ise savunma oyuncularına yönelik pas çalışması yaptı. Daha sonra topluca son vuruşlar, top kapma ve taktik üzerinde çalışıldı. Son bölümde ise taktiksel oyun oynandı.

A Milli Takım'ın ilk iki idmanında hafif sakatlığı nedeniyle yer alamayan Uğurcan Çakır, bugün yapılan antrenmana katıldı. Merih Demiral ise takımla çalıştı.

Ay-yıldızlıların bu akşam yaptığı antrenmanı TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Arslan da izledi.

Ay-yıldızlılar, yarın saat 17.00'de basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Bulgaristan ve Gürcistan karşılaşmalarının hazırlıklarına devam edecek.

Diğer Haberler

  1. İlkay Gündoğan, Mevlüde Genç Madalyası’nı aldı
  2. Tofaş- Niners Chemnitz: 82-69
  3. Fenerbahçe-Bayern Münih: 100-76
  4. Anadolu Efes - Real Madrid: 94-84
  5. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye Yüzyılı aynı zamanda sporumuzun yüzyılı olacak
  6. Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
  7. Dursun Özbek, Avrupa Futbol Kulüpleri yönetim kurulu üyeliğine seçildi
  8. PFDK kararları açıklandı
  9. PFDK'dan Okan Buruk'a 1 maç ceza
  10. Serdal Adalı’nın yönetim kurulu aday listesi belli oldu

© Copyright 2026

DHA