Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını sürdürdü

UEFA Uluslar A Ligi 1'nci Grup'taki ilk maçında 25 Eylül Cuma günü Kocaeli'de Fransa ile karşılaşacak A Milli Takım, hazırlıklarına TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla devam etti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenman, Ebubekir Uçar Salonu'ndaki hazırlıkla başladı. Türk Hava Yolları Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen idmanda ise ısınma hareketlerinin ardından pas, son vuruş ve taktik çalışmaları yapıldı. Son bölümde de çift kale şeklinde taktik oyun oynandı. Ayak parmağındaki ağrıları devam eden Orkun Kökçü ve hafif sakatlığı süren Muhammed Şengezer, idmana katılmadı.

A Milli Takım'ın bugünkü antrenmanını TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz ve TFF Başdanışmanı Yusuf Yerkel de izledi.

A Milli Takım, yarın saat 16.00'da yapacağı antrenmanla Fransa maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Yarın gerçekleşecek çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya da açık olacak. Otobüsle Riva'dan Kocaeli'ye geçecek A Milli Takım kafilesi, saat 21.00'de Türkiye - Fransa maçının oynanacağı Kocaeli Stadyumu'nda kısa bir yürüyüş yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ile bir milli oyuncumuzun stadyumda düzenleyeceği basın toplantısı ise saat 20.15'te başlayacak.

 

Diğer Haberler

  1. Eyüp Alparslan: Milli takımda başarılı olup, Dünya Kupası’nı kazanmak istiyorum
  2. Kayserispor Asbaşkanı Koç: Takımda inanılmaz bir kolej havası var
  3. Mustafa Eskihellaç'a milli davet
  4. TV+ dünyanın önde gelen spor karşılaşmalarını ekrana getiriyor
  5. Buğrahan Tuncer: Tekrardan 'Yenilmez Armada' ruhunu yaşatmaya başlayacağız
  6. Ertuğrul Doğan’dan Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Kazancı’ya ziyaret
  7. Mustafa Eskihellaç, A Milli Takım Aday Kadrosu’na dahil edildi
  8. Sarunas Jasikevicius: İkinci yarıda zorlansak da kupayı kazanmayı başardık
  9. A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarına devam etti
  10. Melih Mahmutoğlu: Önümüzde hedeflediğimiz 3 kupa daha var

© Copyright 2026

DHA