Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

A Milli Futbol Takımı'nın Galler ve Karadağ maçlarını oynayacağı statlar belirlendi

2024/25 sezonunda UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele edecek A Milli Futbol Takımı'nın turnuva kapsamında kasım ayı içerisinde Galler ve Karadağ ile oynayacağı maçların yerleri belli oldu.

ABONE OL
Gökhan HEBEPCİ - İSTANBUL, (DHA)

Buna göre Ay-Yıldızlılar, 16 Kasım Cumartesi günü Galler ile Kayseri'de karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. Ay-yıldızlılar, 19 Kasım Salı günü ise deplasmanda Karadağ'a konuk olacak. Podgorica Şehir Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı mücadele, TSİ 22.45'te oynanacak.

A Milli Takım, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda son olarak 6 Eylül 2013 tarihinde 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Andorra ile karşılaşmış ve sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Galler karşılaşmasıyla birlikte, A Milliler, 11 senelik bir aranın ardından tekrar Kayserili futbolseverlerin karşısına çıkacak. Daha önce 2009 yılında Kayseri'de oynanan A Millî maçlarda Azerbaycan'ı 2-0 ve Estonya'yı 4-2 yenen Türkiye, bu kentte oynadığı tüm müsabakaları kazandı.

2024/25 UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımı'nın mücadele ettiği 4. Grup'ta Karadağ ve Galler'in yanı sıra İzlanda bulunuyor.

Diğer Haberler

  1. Göztepe – Galatasaray: 1-3
  2. Bursaspor, Halil Akbunar ile anlaşma sağlandı
  3. Bursaspor Basketbol - Mersin Spor: 99-88
  4. Selçuk İnan: Kupa hedefimiz var
  5. Bakan Bak: UEFA ve FIFA standartlarında 41 stadyum yaptık
  6. Corendon Alanyaspor – Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük maçının ardından
  7. Corendon Alanyaspor - Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük: 2-0
  8. Hakkarigücü evinde berabere kaldı
  9. Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya gitti
  10. Kadın futbolunda dostluk buluşması

© Copyright 2025

DHA