Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

A Milli Takım, Bulgaristan ve İspanya maçı hazırlıklarına başladı

A Milli Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Bulgaristan ve İspanya ile oynayacağı maçlar için bugün İstanbul'da kampa girdi ve ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

ABONE OL
Olgucan KALKAN-Sacit GÖNCÜ/ İSTANBUL, (DHA)

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki idman, öncelikle fitness salonundaki antrenman hazırlığıyla başladı. Daha sonra sahaya gelen oyuncular, ısınmanın ardından pas ve topma çalışmaları yaptı. Aerobik koşular ile antrenman son buldu. Dün kulüp takımlarıyla müsabaka oynayan futbolcuların çoğunlukta olduğu bir grup ise sahadaki idmana katılmayıp fitness salonunda yenileme çalışması yaptı.

Eren Elmalı tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmesi, Arda Güler ve Salih Özcan seyahat programları, Oğuz Aydın ise izinli oluşu sebebiyle bugün yapılan antrenmana katılmadı. Ay-Yıldızlıların bugünkü çalışmasını TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz da izledi.

A Millî Takımımız, yarın saat 16.30'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Bulgaristan ve İspanya maçlarının hazırlıklarına devam edecek.



Diğer Haberler

  1. U20 Grekoromen Güreş Milli Takımı, Budapeşte’de şampiyon oldu
  2. Bahçeşehir Koleji - Anadolu Efes: 85-76
  3. A Milli Futbol Takımı, Romanya maçının hazırlıklarına devam etti
  4. Beşiktaş BOA - ÇİMSA ÇBK Mersin: 95-99
  5. Veysel Bilen: Samsunspor, Avrupa kupalarında boy göstermeyi hedef edinmiş bir kulüp
  6. Fenerbahçe’nin Brezilyalı kalecisi Ederson iznini Kapadokya'da geçirdi
  7. 3 büyüklerden 33 futbolcu milli takımlarında mücadele edecek
  8. Göztepe'de ara Arda ve Efkan'a yarayacak
  9. Samsunsporlu Satka’nın elinde kırık tespit edildi
  10. Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano: 79-75

© Copyright 2026

DHA