Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

A Milli Takım, Hollanda maçı hazırlıklarının Barsinghausen etabını tamamladı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında yarın Berlin'de Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takım, Barsinghausen kasabasında yer alan kamp merkezindeki son antrenmanını yaptı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda Ay-yıldızlı futbolcular daha sonra sırasıyla rondo, çeviklik ve taktik çalıştı. Orkun Kökçü sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almadı.

TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da bugün yapılan antrenmanı takip etti.

A Milli Takım, bugün TSİ 17.15'te havayolu ile Hollanda karşılaşmasının oynanacağı Berlin şehrine gidecek. Teknik direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, TSİ 19.00'da karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantı öncesinde, A Milliler stadyumda kısa bir yürüyüş yapacak.

Diğer Haberler

  1. UEFA Süper Kupa'nın sahibi Paris Saint-Germain
  2. Dursun Özbek: İki alkış alayım diye Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atmayacağım
  3. Romelu Lukaku, Fenerbahçe için İstanbul’da
  4. Dusan Vlahovic, İstanbul’a geldi
  5. Metro Holding Kayserispor Teknik Direktörü Atila Gerin: Çok güçlü bir kadro oluşacak
  6. Arca Çorum FK, Fildişili Mohamed Diomande’yi kadrosuna kattı
  7. Bakan Bak, COP31 Gençlik İklim İdeathonu başvurularının başladığını açıkladı
  8. Fenerbahçe, Romelu Lukaku’nun transferini duyurdu
  9. Beşiktaş, Dusan Vlahovic’i açıkladı
  10. QNB Türkiye Padel Şampiyonası’nda kazananlar belli oldu

© Copyright 2026

DHA