Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

A Milli Takım’da Almanya ve Galler maçının hazırlıkları sürüyor

A Milli Futbol Takımı; 18 Kasım’da hazırlık maçında deplasmanda Almanya ve 21 Ekim’de yine deplasmanda Galler ile oynayacağı EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

ABONE OL
Olgucan KALKAN - Ali DANAŞ / İSTANBUL,(DHA)

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Vincenzo Montella oyuncularıyla saha ortasında kısa bir toplantı yaptı. Antrenman; koşu, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Almanya karşılaşmasının taktik çalışmasının yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, antrenmanda yer almadı. Antrenmanı, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt de takip etti.

Yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan Ay-yıldızlılar, yarın saat 16.00’da özel uçakla Almanya’ya gidecek.


Diğer Haberler

  1. Türkiye - Romanya maçı öncesinde Mehmet Topal, Romanya’da yeniden gündem oldu
  2. Kupa Voley'de şampiyon VakıfBank
  3. Çimsa ÇBK Mersin – Fenerbahçe Opet: 65-95
  4. Trabzonspor’da Galatasaray maçının hazırlıkları start aldı
  5. Mircea Lucescu: İki takım da Dünya Kupası’na gitmeyi hak ediyor
  6. Altınordu - Kastamonuspor: 1-0
  7. Beşiktaş, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı
  8. Fenerbahçe günü çift antrenmanla tamamladı
  9. Samsunspor Basın Sözcüsü Çakır: Thomas Reis’in yaptığı açıklamaları anlamak mümkün değil
  10. A Milli Takım, Romanya maçına hazır

© Copyright 2026

DHA