Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

A Milli Takım’da Almanya ve Galler maçının hazırlıkları sürüyor

A Milli Futbol Takımı; 18 Kasım’da hazırlık maçında deplasmanda Almanya ve 21 Ekim’de yine deplasmanda Galler ile oynayacağı EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

ABONE OL
Olgucan KALKAN - Ali DANAŞ / İSTANBUL,(DHA)

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Vincenzo Montella oyuncularıyla saha ortasında kısa bir toplantı yaptı. Antrenman; koşu, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Almanya karşılaşmasının taktik çalışmasının yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, antrenmanda yer almadı. Antrenmanı, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt de takip etti.

Yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan Ay-yıldızlılar, yarın saat 16.00’da özel uçakla Almanya’ya gidecek.


Diğer Haberler

  1. Beşiktaş, Dusan Vlahovic transferini KAP’a bildirdi
  2. Bakan Bak’tan Süper Lig 2026-2027 sezonu için açılış mesajı
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig'e çıkan takımları kabul etti
  4. Gençler ve Büyükler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası, Amasya’da düzenlenecek
  5. Amedspor Kadın Futbol Takımı, hazırlık maçında Kayseri Kadın FK’yı mağlup etti
  6. 2027 İspanya Kral Kupası’na Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak
  7. Trabzonspor'dan Muçi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama
  8. Süper Lig’de ilk haftanın hakemleri belli oldu
  9. İstanbul Boğaziçi Triatlonu 6’ncı kez düzenlenecek
  10. Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, mezarı başında anıldı

© Copyright 2026

DHA