Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Abdullah Avcı müzikalde sahne aldı

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği önderliğinde görme engelli oyuncuların da rol aldığı "Parıltılı Hisseli Harikalar Kumpanyası" müzikali, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) sahnelendi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Emine Özilhan, Gülşah Alkoçlar gibi iş, spor ve cemiyet dünyasından isimler de destek için müzikali izlemeye gelenler arasında yer aldılar.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Müzikalin bilet satışından elde edilen gelirin görmeyen çocukların eğitiminde kullanılacağı açıklandı. Müzikalde Orhan Gencebay, Nükhet Duru ve Yonca Evcimik'in eserleri yeniden yorumlanırken, oyunda görme engelli genç oyuncular da sahne aldı.

ABDULLAH AVCI, OĞULLARI İLE BİRLİKTE EŞİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Eşi Hülya Avcı’nın yönetim kurulunda bulunduğu Parıltı Derneği gecesine teknik adam Abdullah Avcı da katıldı. Oyunda gönüllü olarak sahnede rol alan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, eğitim ve sağlıkla ilgili organizasyonlarda bulunmaya çalıştığını ifade etti. Avcı, organizasyona iki oğluyla birlikte katıldı.

Avcı, "Küçük bir rolüm de olsa buradaki amaç onlara bir katkı sağlayabilmek, dokunabilmek, iletişim kurabilmek. Bu tür organizasyonların yapılması, herkesin destek vermesi önemli. Sanatın içinden, iş hayatından kim buna destek veriyorsa, hem sponsorluk anlamında, hem oyun anlamında onlara da teşekkür ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

Diğer Haberler

  1. Serdal Adalı’nın yönetim kurulu aday listesi belli oldu
  2. Galatasaray ile 1905 GSYİAD arasında sponsorluk anlaşması imzalandı
  3. TFF: Hukukun üstünlüğüne, yargı makamlarının bağımsızlığına ve adli süreçlerin sağlıklı biçimde yürütülmesine olan inancımız tamdır
  4. Bakan Bak, Avrupa Okul Sporları Federasyonu heyetini kabul etti
  5. A Milli Futbol Takımı’ndan Uluslar A Ligi’ne kötü başlangıç
  6. Vincenzo Montella: Hatalarımızdan ders çıkarmaya çalışacağız
  7. Roberto Mancini: Karşımızda iyi bir Türkiye vardı
  8. İsmail Yüksek: Sahada hem skor hem de mücadele olarak utanç verici bir tablo vardı
  9. A Milli Takım, İtalya'ya mağlup oldu
  10. Yüksel Yıldırım: Samsunspor delisi olarak sesleniyorum, ben taraftarlarla kavga eden bir başkan olarak anılmak istemiyorum

© Copyright 2026

DHA