Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Abdurrahim Albayrak'ın torunu Batuhan Bostancı son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın hayatını kaybeden 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, toprağa verildi.

ABONE OL
Serhan TÜRK/İSTANBUL,(DHA) -

Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, dün Nişantaşı'nda bir AVM'nin 4'üncü katından düşerek hayatını kaybetti.

 

Beşiktaşlı iş insanı Asil Bostancı'nın oğlu, Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın torunu olan Batuhan Bostancı için Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazını müteakiben cenaze namazı kılındı.


Cenazeye; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Kulübü eski Başkanları Faruk Süren ile Adnan Polat, siyaset, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri, Bostancı ve Albayrak ailelerinin yakınları ile Batuhan Bostancı'nın arkadaşları katıldı.

Abdurrahim Albayrak ile Asil Bostancı, taziyeleri kabul etti.

Batuhan Bostancı'nın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

 

Diğer Haberler

  1. Bakan Bak’tan parakürek milli sporcular için tebrik mesajı
  2. Bursaspor’dan Muhammet Demir açıklaması
  3. Göztepe'de Bokele bilmecesi
  4. Eyüpspor sil baştan ikinci yarıya başladı
  5. Arda Turan'ın İzmir'de oynama talebi UEFA'ya takıldı
  6. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Hep birlikte yeni baştan organize bir camia olalım
  7. Bocce sporcusu Mine Türker, Dünya Kupası’nda 2 gümüş madalya kazandı
  8. A Milli Erkek Basketbol Takımı ikinci tura çıkmayı garantiledi
  9. Eczacıbaşı Dynavit - Göztepe: 3-0
  10. Galatasaray'da Corendon Alanyaspor maçının kamp kadrosu açıklandı

© Copyright 2026

DHA