Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Allan Saint-Maximin Fenerbahçe için İstanbul’a geldi

Fenerbahçe'nin kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a geldi.

ABONE OL
Metin ARSLANCAN - Sezer AFŞAR / İSTANBUL, (DHA)-

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den kalkan özel uçakla saat 19.45 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı'na ailesiyle gelen 27 yaşındaki kanat oyuncusunu, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ve kulüp yetkilileri ile bir grup sarı-lacivertli taraftar karşıladı. Taraftarları selamlayan Fransız futbolcu, daha sonra ailesiyle özel bir araca binerek havalimanından ayrıldı.

Futbola, Fransa alt lig ekiplerinden AC Boulogne-Billancourt Jugend'de başlayan hücum oyuncusu Saint-Etienne, Monaco, Hannover, Bastia, Nice, Newcastle ve Al-Ahli formasını terletti.

Tecrübeli futbolcu, geçen sezon Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 30 maça çıkarken 4 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

SARI-LACİVERTLİ KULÜP TRANSFERİ AÇIKLADI

Fenerbahçe Kulübü, 27 yaşındaki futbolcu Allan Saint-Maximin ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir" ifadelerine yer verildi.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor’dan, Fenerbahçe Başkan Vekili Barış Göktürk’ün sözlerine tepki
  2. Türkiye U17 Erkek Basketbol Milli Takımı, Slovenya'yı 87-66 mağlup etti
  3. Güreş festivalinde gerginliğe jandarma müdahale etti
  4. Filenin Efeleri, Belçika'yı 3-0 mağlup etti
  5. Halis Karataş: 100’üncü yıl benim için çok önemliydi
  6. Beşiktaş yeni sezonun açılışını yaptı
  7. 100’üncü Gazi Koşusu’nu Halis Karataş’ın jokeyliğini yaptığı 'Bay Nalçakan' kazandı
  8. Önder Özen: Taraftarın tek parça halinde olmasına ihtiyacımız var
  9. Pilotlar zorlu parkurda tozu dumana kattı
  10. ‘İstanbul’u Yüzüyorum, Maviyle Buluşuyorum’ yarışları Şaşkınbakkal sahilinde gerçekleşti

© Copyright 2026

DHA