Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Alperen sakatlıktan double-double ile döndü

NBA’de geçen hafta Toronto Raptors maçında sakatlanan Alperen Şengün bu sabaha karşı Phoenix Suns’a karşı oynanan maçta sahadaki yerini alarak double-double yaptı.

ABONE OL
Gürsoy OLCA/ İSTANBUL, (DHA) -

NBA’de geçen hafta Houston Rockets’ın, Toronto Raptors’ı 94-87 yendiği maçın başında sakatlanan Alperen Şengün maça dönememişti ve All-Star kadrosunda da yer alan oyuncunun sakatlığı kafalarda soru işareti yaratmıştı. Bu sabaha karşı Rockets’ın, evinde Suns’ı 119-111 yendiği maçta iyileşerek forma giyen milli basketbolcu double-double yaparak maçı tamamladı.

Belindeki sakatlığın iyileşmesiyle, Phoenix Suns karşısında 38 dakika sahada kalan genç oyucu 17 sayı ve 13 ribaund üretti, 5 de asist yaparak maçı double-double’la tamamladı.

Alperen’in takım arkadaşlarından Tari Eason 25 sayı ve Jalen Green de 18 sayı ile galibiyete önemli katkı yaparken, rakip takımın en skorer ismi ise 37 sayıyla Kevin Durant oldu. NBA’in yıldız oyuncularından Kevin Durant, bu hafta oynadıkları ve Memphis Grizzlies'in Phoenix Suns'ı 119-112 yendiği maçta attığı sayılarla NBA tarihinde 30.000 sayı barajını aşan 8’inci oyuncu olmuştu.

Diğer Haberler

  1. Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
  2. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı
  3. Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazananı Başpehlivan Orhan Okulu oldu
  4. Koleksiyon tutkunları ve sporseverleri bir araya getiren 'Collector's Fest' 2'nci kez kapılarını açtı
  5. Bodrum’da su jeti ve motosurf yarışları nefes kesti
  6. 5’inci Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası sona erdi
  7. Samsun’da kırsaldaki öğrencilere Samsunspor çantası
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boks Federasyonu Başkanı Hekimoğlu’na tebrik telefonu
  9. Samsun’da 119 işitme engelli bowling oynadı
  10. Trabzonspor'un millileri ülkelerinin formasıyla sahne aldı

© Copyright 2026

DHA