Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Altay'da yabancı sorunu çözülecek

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da 5 Haziran tarihinde yapılan olağan genel kurulda yeniden başkan seçilen Ayhan Dündar, yabancı oyuncuların alacak sorunlarını çözmek için kolları sıvadı.

ABONE OL
İZMİR, (DHA)

Siyah-beyazlılarda İsveçli stoper Eric Björkander ile İranlı sol bek Mohammad Naderi'nin 3 aylık alacaklarının bulunduğu ve FIFA'ya başvurdukları daha önce gündeme gelirken, yönetimin ise problemi çözeceği kaydedildi. 

Serbest kalma hakkı kazanan Björkander ve Naderi ile görüşen Dündar'ın futbolculara güven aşıladığı ve ortamın yumuşadığı kaydedildi. Yeni sezonda da kadroyu korumak isteyen teknik direktör Tuna Üzümcü'nün raporu doğrultusunda Björkander ve Naderi'nin yeniden Altay'la anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Altay'ın gol kralı unvanlı golcüsü Marco Paxiao'nun da alacaklarının olduğu ifade edildi. 

 

 

Diğer Haberler

  1. Samsunspor Başkanı Yıldırım: Bizim puanımız çalındı
  2. Leroy Sane: Oyun içerisindeyken eli görmedim, bana değil gibi göründü
  3. Okan Buruk: Hakem orada penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi
  4. Gençlerbirliği’nde Mehmet Kaya ve Çağrı Çetin başkanlık için yarışacak
  5. Thomas Reis: Bu pozisyonu skandal olarak değerlendirmek istiyoruz
  6. Sadettin Saran, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan acil toplantı talep etti
  7. 2026 Dünya Kupası gruplarında Türkiye'nin muhtemel rakipleri belli oldu
  8. Galatasaray - Samsunspor: 3-2
  9. Besiktas GAİN – Panionios: 101-83
  10. Galatasaray - Samsunspor maçından notlar

© Copyright 2025

DHA