Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Altınordu'nun Metehan ısrarı

Spor Toto 1'inci Lig'de ikinci yarıya üst üste 4 mağlubiyet alarak başlayan düşme hattındaki Altınordu, Adana Demirspor'da forma giyen eski oyuncusu Metehan Mimaroğlu'nun peşini bırakmıyor.

ABONE OL
Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - 

Bir süredir Metehan'ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan kırmızı-lacivertlilerin, 27 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak tarafından bonservis ücreti 500 bin Euro olarak açıklanan Metehan için pazarlıkların sürdüğü belirtildi.

Ara transfer döneminde Manisa Futbol Kulubü'nden ön libero Kubilay Aktaş ve Ankaragücü'den stoper Erdi Dikmen'i kadrosuna katan İzmir temsilcisi, Metehan'ı da renklerine bağlayarak transfer defterini kapatmayı planlıyor. Bu sezon Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla 9 karşılaşmada 207 dakika görev alan Metehan, Adana ekibinde kadro dışı bırakıldı. Tecrübeli futbolcu geçen sezon ligde Play-Off finali oynayan Altınordu'da 7 gol, 7 asistle takımına katkı sağlamıştı.

Diğer Haberler

  1. Maniz 05 - Samsunspor: 2-0
  2. Emporio Armani Milan - Fenerbahçe Beko: 72-87
  3. Galatasaray - RAMS Başakşehir FK maçının ardından
  4. Arda Ünyay: Galatasaray için her şeyi yapmaya hazırım
  5. Galatasaray - RAMS Başakşehir FK: 1-0
  6. PFDK’dan El-Bilal Toure’ye 2 maç ceza
  7. Gençlerbirliği - Sipay Bodrum FK: 3-2
  8. Recep Uçar: Son maçlarda bir momentum yakaladık
  9. Giannis Papanikolaou: Zor yenilecek bir takım haline geliyoruz
  10. Trabzonspor’da Gençlerbirliği mesaisi start aldı

© Copyright 2025

DHA