Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ampute gol kralı Ömer Güleryüz: Türkiye kupanın talibi değil, her zaman sahibidir

Ampute Milli Futbol Takımı'nın golcü oyuncusu Ömer Güleryüz, "Türkiye kupanın talibi değil, her zaman sahibidir" dedi.

ABONE OL
LYON, (DHA) -

Fransa'nın Haute-Savoie kentinde düzenlenen Avrupa Ampute Şampiyonası C Grubu'nda yer alan Ampute Futbol Milli Takımı, çeyrek finale yükseldi. İrlanda maçının ardından galibiyetin mimarlarından golcü oyuncu Ömer Güleryüz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gol krallığında öne geçen Güleryüz, "Farklı galibiyetlerle yolumuza devam ediyoruz. Grup lideri olarak çeyrek finale çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. Çeyrek finaldeki rakibimizi de merakla bekliyoruz. Bundan sonra etap etap ilerleyeceğiz. Hataya da yer yok. En az yapabileceğimiz hatayı yapıp finale kadar ilerlemek istiyoruz inşallah” diye konuştu.

Türkiye'nin olduğu her yerde her zaman Türkiye'nin favori olduğunu vurgulayan 26 yaşındaki oyuncu, “Türkiye kupanın talibi değil, her zaman sahibidir. Taraftarımız ilk günden beri müthiş bir atmosfer sergiliyor bizlere. Bizleri mutlu ediyor, gurur veriyor, enerji veriyor. Böyle devam etmelerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

GOL KRALI ÖMER, A MİLLİ TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ

Grupta oynanan maçlarda 11 gole ulaşan ve zirveye oturan başarılı oyuncu, "Gol krallığında da bir farkla gerideydim. Bugün attığım gollerle rakibimi geride bıraktım. İnşallah bu şekilde devam ederim” ifadelerini kullandı. A Milli Takım'a başarılar dileyen Güleryüz, “İnşallah en güzel yerlere, hak ettikleri yerlere gelirler" diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

  1. Galatasaray, Çaykur Rizespor maçına hazır
  2. Pro-Am Golf Turnuvası'nda Max Kramer, şampiyon oldu
  3. Bakan Bak İtalya’da milli sporcuları ziyaret etti
  4. Bengisu Avcı, Dünya Master Oyunları'nda şampiyon oldu
  5. Zecorner Kayserispor ara transfer döneminde 7 oyuncuyu kadrosuna kattı
  6. Dursun Özbek: Sponsorluklar sayesinde hem kulübümüz hem de markalar kazanıyor
  7. Kadrosunu güçlendiren Göztepe, Konyaspor deplasmanına çıkacak
  8. Trabzonspor 3 oyuncuyu kadrosuna katarken 8 oyuncu takımdan ayrıldı
  9. Yağlı güreşte Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın ilki eylülde verilecek
  10. RAMS Başakşehir FK, Galatasaray’dan Kazımcan Karataş’ı kadrosuna kattı

© Copyright 2026

DHA