Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ampute Milli Futbol Takımı, namağlup çeyrek finalde

Avrupa ve dünya şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı, EURO 2024 C Grubu’nun 3'ÜNCÜ maçında İrlanda’yı 5-0 yenerek grubunu namağlup lider tamamladı ve çeyrek finale yükseldi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Fransa'nın Haute-Savoie kentinde düzenlenen EURO 2024 C Grubu’nda Ampute Futbol Milli Takımı, 3'üncü maçında Camille Fournier Stadyumu’nda İrlanda ile karşı karşıya geldi. Mücadele hızlı başlayan ay-yıldızlılar, ilk dakikada Ömer Güleryüz’ün golüyle öne geçti.

Milliler, 6'ncı dakikada Rahmi Özcan ile farkı 2’ye çıkardı: 2-0. 18'inci dakikada Ömer Güleryüz skoru 3-0’a getirdi. 19'uncu dakikada Güleryüz bir kez daha fileleri havalandırarak hat-trick yaptı ve skoru 4-0 yaptı. 38'inci dakikada Ömer Güleryüz kendisinin 4'üncü takımın 5'inci golünü kaydetti. Karşılaşmayı 5-0 kazanan milliler, adını çeyrek finale yazdırdı.

Öte yandan milli takımın forveti Ömer Güleryüz, toplam 11 gole ulaşarak gol krallığında zirveye yerleşti.


Diğer Haberler

  1. Galatasaray, Çaykur Rizespor maçına hazır
  2. Pro-Am Golf Turnuvası'nda Max Kramer, şampiyon oldu
  3. Bakan Bak İtalya’da milli sporcuları ziyaret etti
  4. Bengisu Avcı, Dünya Master Oyunları'nda şampiyon oldu
  5. Zecorner Kayserispor ara transfer döneminde 7 oyuncuyu kadrosuna kattı
  6. Dursun Özbek: Sponsorluklar sayesinde hem kulübümüz hem de markalar kazanıyor
  7. Kadrosunu güçlendiren Göztepe, Konyaspor deplasmanına çıkacak
  8. Trabzonspor 3 oyuncuyu kadrosuna katarken 8 oyuncu takımdan ayrıldı
  9. Yağlı güreşte Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın ilki eylülde verilecek
  10. RAMS Başakşehir FK, Galatasaray’dan Kazımcan Karataş’ı kadrosuna kattı

© Copyright 2026

DHA