Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Andoni Iraola: İletişim kurmak oldukça zordu

Liverpool Teknik Direktörü Andoni Iraola, “Stadyumda iletişim kurmak imkansızdı, oldukça ses vardı. Benim için bile iletişim kurmak çok zordu” dedi.

ABONE OL
Yusuf Talha UZUN - Uğurcan TANMAN / İSTANBUL, (DHA)-

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4’üncü hafta karşılaşmasında Liverpool deplasmanda Fenerbahçe sahasında Liverpool’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Liverpool’un İspanyol teknik direktörü Andoni Iraola açıklamalarda bulundu. Stadyumdaki atmosferin oyunlarını etkilediğini aktaran 44 yaşındaki çalıştırıcı, “Burası oynaması zor bir atmosfer, kazanacağımızı düşünerek oynadık fakat işler istediğimiz gitmedi. İlk golde barajı doğru kuramadığımızı söyleyebilirim, Muriqi’nin attığı golde ise daha iyi olmamız gerekirdi. Barcola’nın hızıyla etkili olabileceği bir maçtı fakat istediği pozisyonları bulamadı. Basit goller yedik, yediğimiz ilk gol gerçekten uzak bir serbest vuruştu. İyi olduğumuz anlar var, bulduğumuz 2 golle bunu gösterdiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında yaptığı rotasyon hakkında konuşan Andoni Iraola, mağlubiyetin yaptıkları rotasyondan kaynaklı olmadığını söyleyerek sözlerini tamamladı:

“Bu rotasyon sadece bu maç için yaptığımız bir şey değildi sezon içerisinde sürekli yaptığımız bir durum. Hafta içi oynadığımız maçlarda rotasyon yapmak oldukça iyi ilerliyordu. Yediğimiz gollerin şeklinin rotasyonumuzdan kaynaklanan bir problem olduğunu düşünüyorum.”

Diğer Haberler

  1. Dirk Kuyt: Oldukça özel bir akşamdı
  2. Vedat Muriqi: Bu galibiyet inşallah bizim için dönüm noktası olur
  3. Fenerbahçe - Liverpool: 3-2
  4. Vincenzo Italiano: Puanlar almak, gruptan çıkmak istiyoruz
  5. Hyeon-gyu Oh: Yaklaşık 2 aydır bu maç için hazır olduğumu söyleyebilirim
  6. Fenerbahçe – Liverpool maçından notlar
  7. Kayserispor'da eski teknik direktör Djalovic ve yardımcılarının açtığı davada karar
  8. O’Neill: Beşiktaş karşısında kendimizi kanıtlamamız gerekiyor
  9. Görme Engelliler Halter Dünya Şampiyonası’nda 7 rekor 4 madalya
  10. Kapadokya’da sıcak hava balonu şampiyonasında ilk gün uçuşları iptal edildi

© Copyright 2026

DHA