Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı

İspanya LaLiga’da Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, milli futbolcunun da gol attığı karşılaşmada sahasında Celta Vigo’yu 4-0 mağlup etti.

ABONE OL
Olgucan KALKAN / İSTANBUL,(DHA)

İspanya LaLiga’nın 28’inci haftasında Real Madrid sahasında Celta Vigo’yu konuk etti. Madrid ekibi, her iki yarıda da bulduğu gollerle rakibini 4-0 yenmeyi başardı. Real Madrid’e galibiyeti getiren golleri 21’inci dakikada Vinicius, 79’uncu dakikada Guaita kendi kalesine, 88’inci dakikada Caceres kendi kalesine ve 90+4’üncü dakikada milli futbolcu Arda Güler kaydetti. Real Madrid, bu sonuçla puanını 69’a yükseltti ve en yakın rakibi Girona ile arasındaki 7 puanlık farkı korudu.

REAL MADRİD FORMASIYLA İLK GOLÜ

Milli futbolcu Arda Güler, yeni takımıyla ilk kez gol sevinci yaşadı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan ve 88’inci dakikada Vinicius Junior’ın yerine dahil olan Arda Güler, 90+4’üncü dakikada skoru belirleyen golü kaydetti. Genç yıldız, ligde 4’üncü kez forma giyerken, ilk gol sevincini yaşadı.

Diğer Haberler

  1. Milli takım, UIPM Pentatlon Dünya Kupası’nda final oynayacak
  2. Yüksel Yıldırım: 5 futbolcu ile görüştük ancak henüz biten bir transfer yok
  3. Mauricio Pochettino: Yarın karşımızda rekabetçi ve gururu için oynayan bir takım bekliyoruz
  4. Kenan Yıldız: Bize destek veren tüm taraftarlardan, Türk halkından özür diliyorum
  5. Vincenzo Montella: Bu oyuncular geleceğimiz, onlara saygı gösterelim
  6. A Milli Futbol Takımı, ABD maçının hazırlıklarını tamamladı
  7. Türkiye Baja Şampiyonası’nın 3’üncü ayağı Bolu’da başlıyor
  8. Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına başladı
  9. Galatasaray Divan Kurulu Haziran Ayı Olağan Toplantısı RAMS Park’ta gerçekleştirildi
  10. Dirk Kuyt, Fenerbahçe’ye yardımcı antrenör olarak geri döndü

© Copyright 2026

DHA