Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar Spor Kulübü’nün birlik ve dayanışma gecesi camiayı buluşturdu

Avcılar Spor Kulübü tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma Gecesi; spor, yerel yönetim ve sivil toplum camiasını bir araya getirdi. Organizasyon, kulübün kurumsal vizyonunu ve Avcılar ilçesiyle kurduğu güçlü bağı bir kez daha gözler önüne serdi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Ünlü DJ Kadir Çetin’in sunduğu ve yoğun katılımla gerçekleşen gerçekleşen gece; Avcılar Belediyesi Başkan Vekili Yüksel Can’ın yanı sıra siyasi parti ilçe başkanları, kulüp yönetim kurulu üyeleri, sporcular, sponsorlar, davetlilerin yanı sıra çok sayıda sporseverin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programda katılımcılara hitaben bir konuşma gerçekleştiren Avcılar Spor Kulübü Başkanı Erkut Kısa, kulübün temel hedefinin sürdürülebilir başarı ve güçlü bir altyapı olduğunu belirterek, “Avcılar Spor Kulübü, yalnızca sportif başarıyı hedefleyen bir yapı değil; gençlere fırsat sunan, toplumsal birlikteliği güçlendiren ve Avcılar’ı en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlayan köklü bir kurumdur.

Bu gece, birlik ve dayanışma ruhumuzu pekiştirmek adına büyük önem taşımaktadır. Yönetim olarak kulübümüzü daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avcılar Belediyesi Başkan Vekili Yüksel Can da, Avcılar Spor Kulübü’nün ilçeye kattığı değere dikkat çekerek, “Avcılar Spor Kulübü, ilçemizin önemli markalarından biridir. Spor, gençlerimizin gelişimi ve toplumun kaynaşması açısından büyük bir öneme sahiptir. Avcılar Belediyesi olarak sporu ve sporcularımızı desteklemeyi sürdüreceğiz. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” sözleriyle sporun toplumsal rolüne dikkat çekti.

Kulübün geçmiş dönem faaliyetleri ve sportif başarıları hakkında bilgilendirme yapılan, önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ve projelerin paylaşıldığı, birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği etkinlikte, Avcılar Belediyesi Folklor Ekibi de gösterileri ile geceye renk kattı.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor’dan, Fenerbahçe Başkan Vekili Barış Göktürk’ün sözlerine tepki
  2. Türkiye U17 Erkek Basketbol Milli Takımı, Slovenya'yı 87-66 mağlup etti
  3. Güreş festivalinde gerginliğe jandarma müdahale etti
  4. Filenin Efeleri, Belçika'yı 3-0 mağlup etti
  5. Halis Karataş: 100’üncü yıl benim için çok önemliydi
  6. Beşiktaş yeni sezonun açılışını yaptı
  7. 100’üncü Gazi Koşusu’nu Halis Karataş’ın jokeyliğini yaptığı 'Bay Nalçakan' kazandı
  8. Önder Özen: Taraftarın tek parça halinde olmasına ihtiyacımız var
  9. Pilotlar zorlu parkurda tozu dumana kattı
  10. ‘İstanbul’u Yüzüyorum, Maviyle Buluşuyorum’ yarışları Şaşkınbakkal sahilinde gerçekleşti

© Copyright 2026

DHA