Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avrupa'nın en büyüğü Chelsea!

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea, Manchester City'yi 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Maviler'in golünü 42'nci dakikada Kai Havertz kaydetti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Şampiyonlar Ligi finalinde İngiltere Premier Lig ekipleri Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi. Portekiz'in Porto kentindeki Estadio do Dragao'da TSİ 22.00'de başlayan karşılaşmayı Chelsea 42'nci dakikada Alman futbolcusu Kai Havertz'in ayağından bulduğu golle 1-0 kazanarak kupayı müzesine götürdü.

Alman teknik direktör Thomas Tuchel'in çalıştırdığı Londra ekibi, 9 yıl aradan sonra bir kez daha Devler Ligi şampiyonu oldu. Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City ise ilk kez final oynadığı Şampiyonlar Ligi'nde sahadan boynu bükük ayrıldı.

Diğer Haberler

  1. Kaan Ayhan: Yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyoruz
  2. Yunus Akgün: İnşallah kazanıp ülkemize 3 puan armağan edeceğiz
  3. Mert Günok: Buraya büyük umutlarla geldik
  4. A Milli Futbol Takımı, Paraguay maçının hazırlıklarını tamamladı
  5. Gustavo Alfaro: Gücümüzü her zaman gösterdiğimiz gibi yine göstereceğiz
  6. Vincenzo Montella: Maçı kaybettik diye her şeyi berbat etmeye gerek yok
  7. Vedat Muriqi, Fenerbahçe için İstanbul'da
  8. Filenin Sultanları, Fransa’yı 3-0 mağlup etti
  9. VakıfBank 11 oyuncusuyla yola devam ediyor
  10. Vedat Muriqi, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

© Copyright 2026

DHA