Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Azerbaycanlı milli kaleci Mammadov, Kayseri'de diz ameliyatı oldu

Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımında futbol oynayan milli kaleci Agil Mammadov (32), yaşadığı diz sakatlığı sonrası Kayseri'de ameliyat oldu.

ABONE OL
Öykü GENÇ/KAYSERİ,(DHA)-

Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımında top koşturan milli kaleci Agil Mammadov, futbol oynadığı sırada sağ dizinden aldığı travma sonrasında yırtığı kıkırdak hasarı ve sonrasında ciddi bir iltihabi yanıt oluştu. Tecrübeli kaleci, Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu'na başvurdu. Azeri kaleciye hastanede artroskopi işlemi uygulandı. Hastanın son durumuyla ilgili bilgi veren Prof. Dr. Sinan Karaoğlu, "Agil Mammadov Azerbaycan Bakü'de Neftçi takımında futbol oynuyor. Bize tedavi ettiğimiz eski sporcu hastalar vasıtasıyla ulaştılar. Biz de uzaktan incelemelerimizi yapıp ameliyat için de buraya davet ettik. Kendisi buraya geldi. Dizinde önceden ön çapraz bağ ameliyatlısı olan bir futbolcumuzdu. İltihabi bir atak geçirdiği için onun temizlenmesi gerekiyordu. Biz de artroskopik yolla onun temizlemesini yaptık. Tedavi ve takibini Dr. Bertan Cengiz ve Dr. Mehmet Çavuş'tan oluşan ekibimizle yapıyoruz.  İyileşmesi beklenenden de hızlı gerçekleşiyor. Şimdilik gayet iyi. Şu anda 3'üncü günümüz, neredeyse değneksiz yürüyor.  Bir hafta 10 gün sonra daha yoğun fizyoterapi çalışmalarına ve salon çalışmalarına başlayacak. Tahmini olarak 6-8 hafta içerisinde eski sağlığına ve takımına kavuşur diye umuyoruz" diye konuştu.

 

Azeri futbolcu Mammadov ise, "Buraya geldiğimde dizim çok kötüydü. Azerbaycan'da doktor aradık. Bir çok doktora çekilen MR sonuçlarını gönderdik. Hiçbiri kabul etmedi. Burada Sinan hocamız kabul etti. Dizimde çok kötü bir durum vardı. İyi bir operasyon ile yardımcı oldular. Ameliyat olalı 3 gün oldu, ayaktayım. İnşallah hocam ve ekibinin yardımıyla daha hızlı bir şekilde formuma kavuşup maçlarıma çıkacağım" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor Başkanı Yıldırım: Bizim puanımız çalındı
  2. Leroy Sane: Oyun içerisindeyken eli görmedim, bana değil gibi göründü
  3. Okan Buruk: Hakem orada penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi
  4. Gençlerbirliği’nde Mehmet Kaya ve Çağrı Çetin başkanlık için yarışacak
  5. Thomas Reis: Bu pozisyonu skandal olarak değerlendirmek istiyoruz
  6. Sadettin Saran, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan acil toplantı talep etti
  7. 2026 Dünya Kupası gruplarında Türkiye'nin muhtemel rakipleri belli oldu
  8. Galatasaray - Samsunspor: 3-2
  9. Besiktas GAİN – Panionios: 101-83
  10. Galatasaray - Samsunspor maçından notlar

© Copyright 2025

DHA