Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Bak 1'nci Lig’e yükselen kulüpleri tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2'nci Lig’den 1'inci Lig'e yükselen Sarıyer ve Antalya Belek Üniversitesi Serik Belediyespor ile Kayseri’de oynanan play-off finalinin ardından 1'inci Lig'e yükselen üçüncü ve son takım olan Vanspor’u yayımladığı mesajla tebrik etti.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2'nci Lig’den 1'inci Lig'e yükselen Sarıyer ve Antalya Belek Üniversitesi Serik Belediyespor ile Kayseri’de oynanan play-off finalinin ardından 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım olan Vanspor için tebrik mesajı yayımladı.

 

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kayseri'deki RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanan 2. Lig Play-off Finalinde Batman Petrolspor’u yenerek 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım olan Artı Değer Vanspor’u kutluyorum. 2. Lig Beyaz Grup Şampiyonu Sarıyer ile Kırmızı Grup Şampiyonu Antalya Belek Üniversitesi Serik Belediyespor’a ve play-off maçlarının ardından 1. Lig'e yükselme hakkı kazanan Vanspor’a önümüzdeki sezon mücadele edecekleri 1. Lig'de başarılar diliyorum”

Diğer Haberler

  1. Gaziantep, iki büyük satranç organizasyonuna ev sahipliği yapıyor
  2. UEFA, Jhon Duran'a 2 maç ceza verdi
  3. Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor
  4. TFF Futbol Gelişim Direktörü Emrah Bayraktar D-Smart’ın konuğu oldu
  5. Uğur Fora: İyi bir fikstür oldu
  6. Ertan Torunoğulları: Transferi konuşmak için erken
  7. Fuat Göktaş: Amacımız Türk futboluna kalite getirmek
  8. Türkiye Kupası’nda grup eşleşmeleri belli oldu
  9. Fenerbahçe, Rams Başakşehir FK maçına hazır
  10. Göztepe ve Manisa FK'dan 4 futbolcu gözaltında

© Copyright 2025

DHA