Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Bak’tan milli halterciler Cansu Bektaş ile Gamze Altun’a tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bulgaristan'da yapılan Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 45 kiloda Avrupa şampiyonu olan Cansu Bektaş ile aynı kiloda Avrupa ikincisi olan Gamze Altun’u yayımladığı mesajla tebrik etti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bulgaristan'da yapılan Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 45 kiloda Avrupa şampiyonu olan Cansu Bektaş ile aynı kiloda Avrupa ikincisi olan Gamze Altun için tebrik mesajı yayımladı. 

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bulgaristan’ın Başkenti Sofya'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nın ilk gününde gelen haberler bizleri sevindirdi. Kadınlar 45 kiloda 2 altın ve 1 gümüşle Avrupa şampiyonu olan Cansu Bektaş ile aynı kiloda 1 altın ve 1 gümüşle Avrupa ikinciliği elde eden Gamze Altun’u tebrik ediyorum. Rekorlar kırarak madalyaya uzanan milli haltercilerimizin başarılarında emeği olanlara teşekkür ediyorum. Avrupa Halter Şampiyonası'nda podyuma çıkacak sporcularımıza başarılar diliyorum.”

 

Diğer Haberler

  1. Davinson Sanchez: İlk 24'ün içerisinde kalmak kolay bir şey değil
  2. Pep Guardiola: Şampiyonlar Ligi 7-8 sene önce çok farklıydı
  3. Okan Buruk: Galatasaray takımı, hep cesur olan takımdı
  4. Galatasaray’ın muhtemel rakipleri; Atletico Madrid ve Juventus
  5. Bakan Bak’tan Galatasaray’a kutlama mesajı
  6. Manchester City – Galatasaray: 2-0
  7. Eczacıbaşı Dynavit, Sırbistan’dan 3 puanla döndü
  8. Fenerbahçe Opet - Casademont Zaragoza: 69-67
  9. Bahçeşehir Koleji - Aris: 81-79
  10. Beşiktaş, Yasin Özcan’ı kadrosuna kattı

© Copyright 2026

DHA