Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Kasapoğlu, Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ni ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'daki Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi'ni ziyaret ederek Tokyo 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na hazırlanan milli sporcular ile bir araya geldi.

ABONE OL
ANKARA,(DHA)-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenecek olan 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları öncesinde Ankara Eryaman'daki Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezine ziyarette bulunarak, Halter, Havalı tabanca, Atıcılık ve Paralimpik havalı tabanca atıcılık branşlarında ülkemizi temsil edecek olan milli sporcularla bir araya geldi.

BAKAN KASAPOĞLU ANTRENMANLARI İZLEDİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Bakan Kasapoğlu, Halter, Havalı tabanca, Atıcılık ve Paralimpik havalı tabanca atıcılık branşlarında yer alan milli sporcuların antrenmanlarını izledi. Bakan Kasapoğlu, sporcu ve antrenörlerden hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sporcularla özel olarak ilgilenen Bakan Kasapoğlu, kendilerine Tokyo 2020 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda çok güvendiğini belirterek, başarılar diledi. Milli sporcular da Bakan Kasapoğlu'na verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Milli sporcularla fotoğraf çektiren Bakan Kasapoğlu, sporculara olimpiyat özelinde hazırlattığı hediyeleri verdi.

Diğer Haberler

  1. J/70 BRICS Yelken Şampiyonası 2025'in ilk günü tamamlandı
  2. Göztepeli Dennis Sevilla radarında
  3. Orhan Ak: Kulübün çok ciddi maddi ve manevi sorunları var
  4. Domenico Tedesco: Ben şu anda gördüğümüz Fenerbahçe'den çok mutluyum
  5. Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçından notlar
  6. Sadettin Saran: Veremeyecek hesabımız yok
  7. İkas Eyüpspor – Fenerbahçe: 0-3
  8. Sadettin Saran serbest kaldıktan sonra stada geldi
  9. Gebze Belediyespor’dan net galibiyet
  10. RAMS Başakşehir FK, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürdü

© Copyright 2025

DHA