Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Barcelona, Marcus Rashford'u duyurdu

İspanyol ekibi Barcelona, İngiliz temsilcisi Manchester United forması giyen Marcus Rashford'u kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

İspanya La Liga’da son şampiyon Barcelona, yeni sezonda transfer çalışmalarına devam ediyor. Katalan ekibi, İngiliz temsilcisi Manchester United forması giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Marcus Rashford'u kiralık olarak kadrosuna kattı. İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, "Manchester United ile Marcus Rashford'un 30 Haziran 2026'ya kadar satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması konusunda anlaşmaya varıldı" ifadelerine yer verildi. Marcus Rashford, Barcelona’da 14 numaralı formayı giyecek.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Aston Villa'ya kiralık olarak giden İngiliz oyuncu, 17 maçta forma giyerken, 4 gol ve 6 asist yaptı.

 

 

 

Diğer Haberler

  1. Çorum'da Para ve Deaf Türkiye Şampiyonası başladı
  2. Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü
  3. Galatasaray’da Eren Derdiyok dönemi: U17 Takımı’nın başına getirildi
  4. Tour Of Kahramanmaraş’ın şampiyonu Ukraynalı Kyrylo Tsarenko oldu
  5. Başakşehir FK'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor
  6. Kayserispor’da transfer yasağı kalktı
  7. Özel Sporcular Down Judo Milli Takımı, İsveç'te 7 madalya kazandı
  8. Hamza Yerlikaya: 2028 Olimpiyatları'nda modern pentatlonda büyük başarılar elde edeceğiz
  9. Trabzonspor'da Folcarelli açıklaması
  10. Samsunspor, Kasımpaşa ile oynayacağı iki hazırlık maçı için İstanbul'a gitti

© Copyright 2026

DHA