Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Berfu Cengiz, W60 Istanbul 23 April Cup’ta ikinci oldu

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Tenis Federasyonu turnuvası "W60 Istanbul 23 April Cup"ta Berfu Cengiz, ikincilik elde etti.

ABONE OL
Gökhan HEBEPCİ - İSTANBUL, (DHA)

İstanbul Tenis Merkezi’nde düzenlenen toplamda 60 bin dolar ödüllü Uluslararası Tenis Federasyonu turnuvası W60 Istanbul 23 April Cup finalinde Rumen tenisçi Irina Maria Bara ile karşılaşan Berfu Cengiz, 2 saat 9 dakika süren mücadele Bara'ya 7-6, 4-6, 1-6 kaybederek turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

W60 Istanbul 23 April Cup'ta şampiyon olan Irina Maria Bara'ya ve ikincilik elde eden Berfu Cengiz'e kupalarını TTF Başkanı Cengiz Durmuş ve TTF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Okumuş takdim etti.

Turnuvayı organize eden Tenis Federasyonu’na ve destekleri için seyircilere teşekkür eden Berfu Cengiz, final maçının zorlu geçtiğini ama kariyerinin ilk 60 bin dolar ödüllü finalini İstanbul’da oynadığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Berfu hedefinin seneye bu turnuvada şampiyon olmak olduğunu söyledi.

 

Diğer Haberler

  1. Galatasaray kafilesi Trabzon’da
  2. Bahçeşehir Koleji - Beşiktaş GAİN: 72-82
  3. Fenerbahçe: Takımımızın Yüksekova ile oynadığı karşılaşmada yaşanan olaylar kabul edilemezdir
  4. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürdü
  5. Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı
  6. Mert Hakan Yandaş: Bir an önce de takıma dönüp katkı sağlamak istiyorum
  7. Türk sporunun onur gecesi
  8. Dünya Para Future Turnuvası Türkiye'de ilk kez Yalova'da düzenleniyor
  9. Şekip Mosturoğlu: Umarım Mert Hakan'ın beraat ettiğinin de müjdesini veririz
  10. Ali Gürbüz: Biliyoruz ki kaptanımız bu sürecin sonucunda beraat edecek

© Copyright 2026

DHA