Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Berna Gözbaşı: Kısıtlı kadromuza rağmen neler yapabileceğimizi gösterdik

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Kısıtlı kadromuza neler yapabileceğimizi göstermiş olduk. Böyle güzel bir galibiyet yaşattıkları için teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum" dedi.

ABONE OL
İlyas KAPLAN / KAYSERİ (DHA)-

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Yukatel Kayserispor sahasında Bitexen Giresunspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aldıkları galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncularını kutlayan Gözbaşı, "Önemli sakatlıklarımız vardı. Maça endişeli gelmiştim ama iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Kısıtlı kadromuza neler yapabileceğimizi göstermiş olduk. Böyle güzel bir galibiyet yaşattıkları için teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Burada sayın valime çok teşekkür ediyorum. Kayserinin her yerinden taraftar geldi. Bunun futbolculara olumlu bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Kayserispor’da her zaman sorun olmuş ama inanın sadece Yukatel Kayserispor’un sorunu değil. Ülkemizde futbol ekonomisi çok kötü. Ben buradan yetkililere sesleniyorum; Her şeyin fiyatı yükselirken fiyatı artmayan tek şey yayın gelirimiz. Katkıda bulunan büyüklerimize teşekkür ediyorum. Kayserispor şehrin takımı. Bu kulübün buralara gelmesi için çok çaba sarf ettim ama bunu birlikte yapmamız gerekir. Hep transfer yasağı soruluyor ama bizim bir kadromuz var. Bugün önemli eksikliklerimize rağmen yine çok güzel futbol sergiledik. Takımımızı sezon sonuna kadar bu şekilde götürebilirsek İnşallah zamanla da sorunları aşmış oluruz" diye konuştu.

"ŞU STRESLİ ZAMANDA FUTBOL BU ÜLKENİN EĞLENCESİ VE HEYECANI"

Futbola desteğin artması gerektiğini söyleyen Gözbaşı, sözlerini şöyle noktaladı:

"Buradan spor bakanımıza, bütün futbol camiasına sesleniyorum; Anadolu kulüplerinin bütçeleri yayın gelirinden oluşuyor. Ben göreve geldiğimde Euro 6-7 liraydı, şimdi 18 lira. Her kulüp için söylüyorum, yaşamaları çok zor. Şu stresli zamanda futbol bu ülkenin eğlencesi ve heyecanı. Futbola desteğin artması lazım. İnşallah evimizde böyle galibiyetler almaya devam ederiz."

Diğer Haberler

  1. Bahçeli'nin isteğiyle A Milli Takım için marş bestelendi
  2. Samsunspor Bocce Takımı, üst üste ikinci kez Türkiye Şampiyonu oldu
  3. Trendyol, Tarkan'ın Dünya Kupası marşını yeniden sahalara taşıyor
  4. Göztepe'de Lis yuvadan uçuyor
  5. Sakarya’da UEC MTB Eliminatör Avrupa Şampiyonası tamamlandı
  6. GESFED Başkanı Yıldırım: Dünya Şampiyonası’nda inşallah final oynayacağız
  7. A Milli Takım’a Arizona Mesa’da coşkulu karşılama
  8. Bakan Bak’tan Aziz Yıldırım'a tebrik mesajı
  9. Aziz Yıldırım: Gerekli olan takviyeleri 15 gün içinde muhakkak yapacağız
  10. Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 93-102

© Copyright 2026

DHA