Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bertuğ Yıldırım, Getafe formasıyla ilk golünü attı

İspanya La Liga'da milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'ın formasını giydiği Getafe, evinde Osasuna ile 1-1 berabere kaldı. 22 yaşındaki santrfor, 21'inci dakikada kaydettiği golle yeni takımıyla ilk golünü buldu.

ABONE OL
Efe ALDEMİR / İSTANBUL, (DHA) -

La Liga'nın 9'uncu haftasında Getafe, sahasında Osasuna ile karşı karşıya geldi. Estadio Coliseum Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcu, 21'inci dakikada takımını 1-0 öne geçiren golün altına imza attı. 45 dakika oyunda kalan genç golcü, ikinci yarının başında yerini Borja Mayoral'e bıraktı. Konuk ekip Osasuna ikinci yarıda Ante Budimir ile skora dengeyi getirdi. Mücadelede başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Getafe puanını 8'e çıkarırken; konuk ekip ise elde ettiği beraberlikle 15 puana yükseldi.

Bu yaz transfer döneminde Fransız ekibi Rennes'ten Getafe'ye kiralık olarak tatılan 22 yaşındaki oyuncu, Getafe formasıyla ilk kez gol sevinci yaşadı. Bertuğ, bu sezon 7 resmi maçta forma giydi.

Diğer Haberler

  1. Kilikya Ultra Maratonu’nda sporcular tarihin izinde koştu
  2. Galatasaray - Hesap.com Antalyaspor maçında ilk düdük çaldı
  3. TÜMOSAN Konyaspor- Fenerbahçe karşılaşmasında ilk düdük çaldı
  4. Mardin 1969 Spor’a şampiyonluk seremonisi
  5. Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e yükseldi
  6. Marmarisli yüzücü çocuklar, havuzlarının yeniden açılmasını istiyor
  7. Okul Sporları Rafting Şampiyonası'nda halay ve horon aynı alanda buluştu
  8. Osman Aşkın Bak: Daha çok sporcunun hentbol oynamasını sağlayacağız
  9. 12'nci Corendon Run To Sky Yarışları başladı
  10. Yüksel Yıldırım: Bir gün mutlaka Şampiyonlar Ligi müziğini çaldıracağız

© Copyright 2026

DHA