Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil yoğun bakıma alındı

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, geçirdiği başarılı bir cerrahi müdahalenin ardından yoğun bakımda gözetim altında tutuluyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, yaşadığı sağlık problemi nedeniyle bu sabah saatlerinde Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde başarılı bir cerrahi operasyon geçirdi.

Deneyimli iş insanı yapılan operasyonun ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Ürkmezgil’in tetkik ve kontrolleri sürerken, sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi. Doktorlar, tedavi sürecinin tamamen tıbbi protokollere uygun şekilde ilerlediğini ve gelişmelerin kamuoyu ile gerektiği şekilde paylaşılacağını belirtti.

Aile yakınlarından edinilen bilgilere göre, ameliyatın başarılı geçmesi üzerine hekimlerin genel seyri umut verici bulduğu ve sürecin birkaç gün daha yoğun bakım gözetimiyle devam edeceği kaydedildi.

Diğer Haberler

  1. UEFA Süper Kupa'nın sahibi Paris Saint-Germain
  2. Dursun Özbek: İki alkış alayım diye Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atmayacağım
  3. Romelu Lukaku, Fenerbahçe için İstanbul’da
  4. Dusan Vlahovic, İstanbul’a geldi
  5. Metro Holding Kayserispor Teknik Direktörü Atila Gerin: Çok güçlü bir kadro oluşacak
  6. Arca Çorum FK, Fildişili Mohamed Diomande’yi kadrosuna kattı
  7. Bakan Bak, COP31 Gençlik İklim İdeathonu başvurularının başladığını açıkladı
  8. Fenerbahçe, Romelu Lukaku’nun transferini duyurdu
  9. Beşiktaş, Dusan Vlahovic’i açıkladı
  10. QNB Türkiye Padel Şampiyonası’nda kazananlar belli oldu

© Copyright 2026

DHA