Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş hazırlık maçında Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

Beşiktaş, milli maçlar ve Mahalli İdareler Seçimleri sebebiyle verilen Süper Lig arasında, ikinci hazırlık maçını Karagümrük ile yaptı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

ABONE OL
Ali DANAŞ/İSTANBUL, (DHA) -

Karşılaşmada istediği atakları tam yapamayan siyah beyazlılar, Karagümrük'e birçok pozisyon da verdi. İlk yarının 25'inci dakikasında Emre Mor'un ara pasında topla buluşan Lasagna, aşırtma vuruşla Karagümrük'ü 1-0 öne geçirdi. Beşiktaş, 61'inci dakikada Ghezzal'ın ceza sahasına girip sağ çaprazdan yaptığı şık vuruşla 1-1 beraberliği yakaladı ve maç bu skorla sonuçlandı.

Siyah-beyazlılarda Al-Musrati riske edilmezken, belinde ağrı olan Rebic, bireysel antrenmanları devam Chamberlain, Emrecan Terzi, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Emrecan Uzunhan kadroda yer almadı.

Karşılaşmayı Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da izledi.

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe’de eski başkan Sadettin Saran ve yönetimi ibra edildi
  2. Aziz Yıldırım’dan Saran yönetimine eleştiri: Fenerbahçe'nin malına çökme var
  3. Fenerbahçe’de toplam borç 27 milyar 821 milyon TL
  4. Şekip Mosturoğlu: Her yıl tekrarlanan seçimlerle istikrar sağlamak mümkün değil
  5. Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
  6. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı
  7. Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazananı Başpehlivan Orhan Okulu oldu
  8. Koleksiyon tutkunları ve sporseverleri bir araya getiren 'Collector's Fest' 2'nci kez kapılarını açtı
  9. Bodrum’da su jeti ve motosurf yarışları nefes kesti
  10. 5’inci Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası sona erdi

© Copyright 2026

DHA