Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş Kulübü, 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenledi

Beşiktaş Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nevzat Demir Tesisleri'nde etkinlik gerçekleştirdi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

23 Nisan Çocuk Şenliği'ne; Asbaşkanlar Emre Kocadağ ve Serhan Çetinsaya ile futbolcular ve çalışanların çocuklarının yanı sıra depremzede, özel ve kimsesiz çocuklar, Beşiktaşlı sanatçılar; Zafer Algöz, Feridun Düzağaç, Ömür Gedik, Berkay Ateş, Arzu Oruç, Yağızcan Konyalı ile Birol Can ve medya mensupları katıldı.

 Antrenman sahasında çeşitli oyunlar oynayarak 23 Nisan'ı doyasıya yaşadılar. Teknik direktör Şenol Güneş ile siyah-beyazlı futbolcular, eğlenceli anların yaşandığı şenlikte bir araya geldikleri çocuklarla sohbet ettiler.

23 Nisan Çocuk Şenliği, çocuklara çeşitli hediyeler verilmesi ve pasta kesilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Diğer Haberler

  1. Bursaspor Basketbol: 91 - Galatasaray MCT Technic: 87
  2. Nuri Şahin: Bir puana sevinemeyeceğim ama oyun olarak büyük bir adım attık
  3. Domenico Tedesco: Girdiğimiz pozisyonları gole çevirmemiz lazımdı
  4. RAMS Başakşehir FK - Fenerbahçe: 1-1
  5. Hakan Çalhanoğlu’nun gol attığı maçta Inter rahat kazandı
  6. Dünya Kupası fikstürü açıklandı
  7. Karanlık Kanyon’da base jump atlayışı nefesleri kesti
  8. Bakan Bak: İzmir'den yeni şampiyonlar istiyoruz
  9. Sadettin Saran: Çekmeye çalıştıkları yere gelmemek için elimizden geleni yapacağız
  10. TÜMOSAN Konyaspor-Çaykur Rizespor:1-1

© Copyright 2025

DHA